«Μάχη» για Αμπέντ, προτάθηκε ο Γκουργκίφ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της μεταγραφής του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε από την διοίκηση του Νιούκαστλ πως δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν και οι “Πράσινοι” κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να τον αποκτήσουν. Οι απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου έχουν πέσει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ όμως, τα χρήματα αυτά εξακολουθούν να είναι πολλά για τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του οποίου ελπίζουν σε θετική έκβαση της υπόθεσης αφενός γιατί η Νιούκαστλ δεν θέλει να χάσει τον παίκτη χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και αφετέρου γιατί ο Αμπέντ ασκεί πιέσεις προκειμένου να επιστρέψει στο “Τριφύλλι”.

Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ένα σπουδαίο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Γιοάν Γκουργκίφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν μετά από την πενταετή θητεία του στον γαλλικό σύλλογο και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς όμως, το ταλέντο του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Τέλος, η εφημερίδα “Sportday” αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Λουκίνα του Ηρακλή, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο Γιάννης Αναστασίου.

Σχετικά άρθρα