Τα διαρκείας του Πανιωνίου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται στον Πανιώνιο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν με την “κυανέρυθρη” ΠΑΕ να υπενθυμίζει στους οπαδούς της ομάδας για το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων.
Η ανακοίνωση:
“Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2015-16. Καθημερινά τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παραμένουν ανοικτά από το πρωί μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
Οι νέες μειωμένες τιμές που θέσπισε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, έχουν δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας της αρεσκείας τους και ταυτόχρονα να δηλώσουν παρών στην νέα αγωνιστική περίοδο, στο πλευρό των προπονητών, των παικτών, αλλά και της διοίκησης.
Παράλληλα με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση ή η ανανέωση των διαρκείας μέσω του www.viva.gr. Της υπηρεσίας που δίνει την δυνατότητα ακόμα και για αγορές από το… σπίτι. Υπενθυμίζεται ότι το δικαίωμα ανανέωσης για τους παλαιούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, διατηρείται μέχρι και τις 20 Αυγούστου”.

Σχετικά άρθρα