Πάει για δυναμικό φινάλε

Έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό θα είναι αναλλοίωτο, καθώς προβλέπεται ότι θα γίνουν κι άλλες κινήσεις από τον διεθνή χώρο πέραν της απόκτησης αστέρων όπως ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον και ο Φελίπε Πάρντο, αλλά και της αγοράς του Λούκα Μιλιβόγεβιτς όπως και της προσθήκης του Άλαν Πουλίδο.
 
Παρότι ο Μάρκο Σίλβα κράτησε χαμηλά τους τόνους με τις πρόσφατες δηλώσεις του με τις οποίες εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για το υπάρχον ρόστερ όπως θα έπρεπε να κάνει ο προπονητής κάθε ομάδας, προβλέπεται ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις.
 
Για το κέντρο της άμυνας μπορεί να γίνουν και δύο μεταγραφές, με τον Μανού Ντα Κόστα της Σίβασπορ να είναι «κλεισμένος» και να περιμένει σινιάλο για Πειραιά, ενώ συνεχίζονται οι επαφές στην Αργεντινή με νέο όνομα αυτό του Λουτσιάνο Λόλο που ανήκει στην Μπελγκράνο και παίζει δανεικός στην Ρασίνγκ Κλουμπ έως τον προσεχή Δεκέμβρη που μένει ελεύθερος. Για τον Έντερ Μπαλάντα στην Αργεντινή γράφουν σήμερα ότι η Ρίβερ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για συνιδιοκτησία με 2 εκ. ευρώ.
 
Στην επίθεση ο Σεμπά αναμένεται από Δευτέρα στην Αθήνα αφού βοηθήσει την Εστορίλ στο ματς με την Μπενφίκα για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει ήδη συμφωνήσει, όπως και η ομάδα του, με τον Μάρκο Σίλβα να τον περιμένει παρά τα σενάρια για Κάμπελ που προέκυψαν εσχάτως λόγω του ενδιαφέροντος της Άρσεναλ για τον Ρομπέρτο. 
 
Ο Ολυμπιακός πάει και για μία ακόμη δυνατή κίνηση στην επίθεση καθώς το τελευταίο διάστημα υπάρχουν διάφορα σενάρια. Από τον Ζόνας της Μπενφίκα, τον Μπενζιά της Λιόν, τον Τζιλαρντίνο κ.α.
 
Κινητικότητα υπάρχει και για τη θέση του αριστερού μπακ καθώς παραμένει πιθανή η πώληση του Μασουακού στην Ιταλία. Με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει κινήσεις στην Αργεντινή για τους πολύ ακριβούς Μας της Σαν Λορέντσο και Κάσκο της Νιούελς Ολντ Μπόις. 

Σχετικά άρθρα