Νίκες για Αρσεναλ, Σπορτ Ρεσίφε

410. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2 1.57
Λονδρέζικο ντέρμπι με το παρελθόν να είναι υπέρ των “κανονιέρηδων” καθώς πρώτον μετρούν δύο σερί νίκες στο “Σέλχαρστ Παρκ” και δεύτερον ο μάνατζερ της Πάλας Αλαν Πάρντιου μετρά επτά σερί ήττες από τον Βενγκέρ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν κενούς χώρους χτύπησαν την ευάλωτη αμυντικά Νόριτς και τελικά πήραν άνετη νίκη με 3-1 στην έδρα της Νόριτς. Εντός συνήθως δυσκολεύεται να επιβάλει το παιχνίδι της πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Αρσεναλ η οποία προέρχεται από γκέλα χάνοντας 2-0 εντός από τη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ. Τώρα θα ψάξει με κάθε τρόπο τη νίκη και βέβαια μπορεί να τα καταφέρει αρκεί να μην συνεχίσει τα δώρα ο Πετρ Τσεχ. Στα καλά νέα για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων η επιστροφή του σημαντικού επιθετικού Σάντσες που τελείωσε την περσινή σεζόν με 16 γκολ.
 
447. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 1 1.85
Εχει μία ημέρα ξεκούρασης περισσότερη από την αντίπαλό της η γηπεδούχος που έπαιξε την περασμένη Τετάρτη στην έδρα της Κορίνθιανς πουλώντας ακριβά το τομάρι της. Βρέθηκε να χάνει 3-1 ισοφάρισε σε πέντε λεπτά (72-77) αλλά τελικά δεν άντεξε δεχόμενη το τελικό 4-3 τρία λεπτά πριν από το φινάλε της συναρπαστικής αναμέτρησης. Θα ψάξει την πρώτη νίκη της έπειτα από τέσσερα ματς όπου πήρε τρείς πόντους από ισάριθμες ισοπαλίες έχοντας βασικό στόχο να μείνει κοντά στην τετράδα της κατάταξης. Πολύ δυνατή στο “Ιλια ντο Ρετίρο” παραμένει αήττητη με απολογισμό 7-2-0. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από αγώνα ξημερώματα Πέμπτης όπου επικράτησαν της Αβαϊ με 2-0 ξεφεύγοντας πλέον κατά εννέα βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς προσβλέποντας στον πόντο αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο να πάρει την έκτη ισοπαλία μακριά από το κοινό της.
 
453. ΣΙΑΤΛ-ΟΡΛΑΝΤΟ 1 1.70
Το Σιάτλ έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ της Δύσης στις ΗΠΑ απέχοντας πλέον, μετά τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββατοκύριακου, τέσσερις πόντους από την πέμπτη θέση της κατάταξης. Είναι ομάδα με εμπειρία και μπορεί να πάρει το τρίποντο από το Ορλάντο που μετρά μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Είναι πολύς καιρός οι πέντε αγωνιστικές που μετρούν χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι ομάδα με υψηλούς στόχους και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι είναι πότε του ύψους πότε του βάθους και δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να τα καταφέρουν αυτή τη φορά στην ισχυρή έδρα του Σιάτλ.

Σχετικά άρθρα