Άγριο έγκλημα στην Ύδρα – ΒΙΝΤΕΟ

Εφιαλτικές ώρες έζησε ένα ζευγάρι στην Ύδρα, όταν ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι τους, τους έδεσαν, τους φίμωσαν και εν συνεχεία άρπαξαν ότι βρήκαν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν δώσει ακόμα και υπνωτικά στο ζευγάρι, για να μπορέσουν στη συνέχεια να κλέψουν ανενόχλητοι τα χρήματά τους.
Ο άτυχος 67χρονος, γνωστός εστιάτορας στο νησί, άφησε την τελευταία του πνοή, πιθανόν από παθολογικά αίτια, λόγω της έντασης που βίωσε, ενώ η 56χρονη σύζυγός του κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τουλάχιστον τρεις άνδρες γεωργιανής υπηκοότητας, οι οποίες ενδέχεται να ανήκουν στις συμμορίες που εισβάλλουν με τη βία τον τελευταίο καιρό σε κατοικίες για να ληστέψουν.
Ήδη έχουν προσαχθεί στο τμήμα Ύδρας τέσσερα άτομα που αναζητούσαν μέσο για να μεταφερθούν στην Αθήνα, ενώ οι αρχές αναζητούν έναν ακόμα άνδρα, ο οποίος πιθανολογείται ότι έχει επάνω του τα χρήματα που εκλάπησαν από το σπίτι του άτυχου ζευγαριού.
Οι αρχές περιμένουν ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 67χρονου, ο οποίος δεν αποκλείεται να υπέστη βασανιστήρια από τους δράστες, αν και δεν υπάρχουν ίχνη βιαιοπραγίας.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά άρθρα