Πήρε Σιανί η Εσπανιόλ, πάει Τουρκία ο Τζούτζακ

Ο Μικαέλ Σιανί, που είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, και ο Μπάλας Τζούτζακ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, θα συνεχίσουν τις καριέρες τους σε Εσπανιόλ και Μπούρσασπορ! 

Η ομάδα της Βαρκελώνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2+1 χρόνια με την Εσπανιόλ! Ο 31άχρονος άσος στις 18 Ιουλίου, ανακοινώθηκε απ’ τα «λιοντάρια» της Λισσαβώνας, αλλά περίπου ένα μήνα αργότερα έγινε κι επισήμως γνωστό πως τη νέα σεζόν θα φορά την φανέλα της Εσπανιόλ! Την Δευτέρα αναμένεται να γίνει η παρουσίασή του από την ισπανική ομάδα. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Λάτσιο, Μπορντό, Λοριάν, Σεντάν και Σαρλερουά.

Την ίδια ώρα, ο Μπάλας Τζούτζακ βρίσκεται στην Προύσα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Ντιναμό Μόσχας, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας. Ο 28χρονος Ούγγρος εξτρέμ, θα περάσει την Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα τα δώσω όλα και είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσουμε στις 3 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος», είπε στα τουρκικά ΜΜΕ ο πρώην παίκτης των Ντέμπρετσεν, Αϊντχόφεν και Ανζί. Όσο για τους στόχους του; Όπως Μπάλας Τζούτζακ δήλωσε στο αεροδρόμιο, θεωρεί πως η διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος είναι εφικτή. Ο διεθνής άσος φωτογραφήθηκε μάλιστα με το κασκόλ της Μπούρσασπορ στο αεροδρόμιο!

Σχετικά άρθρα