Έρχεται και ο Άγκερ!

Με τον Ντάνιελ Άγκερ στην αποστολή θα ταξιδέψει η Μπρόντμπι στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός του συλλόγου, Τόμας Φρανκ μετά τη νίκη της ομάδας του με 4-0 για το πρωτάθλημα εκτός έδρας κόντρα στην Βίμποργκ! Να θυμίσουμε πως ο πρώην άσος της Λίβερπουλ είχε τραυματιστεί, αλλά φαίνεται πως νιώθει καλύτερα, διαψεύδοντας και τους γιατρούς, αφού στις 29 Ιουλίου, ημέρα που χτύπησε, οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 4-6 εβδομάδων. Ο προπονητής της αντιπάλου του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ακόμα πως στον σύλλογο της Δανίας πιστεύουν στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

«Είμαστε χαρούμενοι που η ομάδα έδειξε φρέσκια στο ματς με την Βίμποργκ και δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Στο ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να παίξει και ο Άγκερ. Έχει ξεκινήσει προπονήσεις, θα ταξιδέψει μαζί μας και πιθανότατα θα αγωνιστεί σε αυτό το ματς», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μπρόντμπι, μιλώντας και για τον διεθνή αμυντικό της ομάδας του.

«Θα είναι δύσκολο το ματς της Πέμπτης. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Αλλά πρέπει να πούμε ότι νίκες και εμφανίσεις όπως αυτή με την Βίμποργκ μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Θα πάμε στην Ελλάδα με μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητες μας. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να παίξουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εδικά αν κοιτάξει κανείς την ιστορία του συλλόγου. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και μετά να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Αλλά θα είναι δύσκολο», πρόσθεσε ο Δανός προπονητής…

Σχετικά άρθρα