Ο ΠΑΟΚ στους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ

Ασταμάτητος ήταν ο ΠΑΟΚ στο Μπέλφαστ καθώς στους αγώνες που έδωσε συνέτριψε τις αντιπάλους του και προκρίθηκε πανάξια στις «32» καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λίγκ. Για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ο λόγος που και χθές επικράτησε με το ευρύ 4-0 επι της Σόφιας.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ τα κατάφεραν! Νίκησαν και τη Σόφια με 4-0, κατέκτησαν την 1η θέση του ομίλου και προκρίθηκαν θριαμβευτικά στους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αθλήτριες του Αλέξη Κατηκαρίδη ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ανώτερες από τις αντιπάλους και έφτασαν δίκαια στη νίκη πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή καλά στο γήπεδο, παίρνοντας τον έλεγχο του ματς. Στο 8′, η Παντελιάδου με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της βουλγαρικής εστίας, ενώ στο 24′ και στο 34′, η Κανιάκα αντέδρασε σωστά σε σουτ των Παντελιάδου και Ντιμιτρίγεβιτς. Στο 44′, όμως, η Κακαμπούκη βρήκε τη Μάρκου και αυτή σκόραρε για το 1-0. Στην αμέσως επόμενη φάση, η Χαμαλίδου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά νικήθηκε από την Κανιάκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» δεν αρκέστηκαν στο ένα γκολ. Στο 48′, πάλι η Μάρκου, από κόρνερ της Παντελιάδου, πέτυχε το 2-0. Δύο λεπτά μετά, η Κακαμπούκη σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια η Χαμαλίδου έκανε το 3-0. Ακολούθως, ο Δικέφαλος ήλεγξε απόλυτα τον αγώνα, είχε μερικές ακόμα καλές στιγμές για γκολ, στο οποίο έφτασε στο 82′ με την Κακαμπούκη, από φάουλ της Χατζηγιαννίδου, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-0.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τα κορίτσια του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία τους.

Διαιτητής ήταν η Σουζάνα Στρπκοβα (Σλοβακία).

Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι: Μάρκου, Ασένοβα, Καρακόλεβα.

ΣΟΦΙΑ: Κανιάκα, Μίτοβα, Ατανάσεβα, Καρακόλεβα, Τσέκοβα, Ασένοβα (75′ Κράστεβα), Ραντόισκα, Νάτσεβα, Πέτκοβα, Ζέκοβα (63′ Πένκοβα), Γκοσποντίνοβα (75′ Αλεξάνδροβα).

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (82′ Σακελλάρη), Χαμαλίδου (79′ Γιάννου), Κακαμπούκη, Δημητρίου, Παντελιάδου, Ντιμιτρίγεβιτς, Μάρκου (89′ Μουρατίδου).

Σχετικά άρθρα