Ανακοινώνει Τσίμιροτ – Άντονις

Θέμα ωρών πρέπει να θεωρείται η ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφών για τον ΠΑΟΚ καθώς οι δύο παίκτες στους οποίους είχε εστιάσει ο Αρνεσεν το τελευταίο επταήμερο, είναι ηδη στην Θεσσαλονίκη.

Από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο ΕλληνοΑυστραλός Τόνι Αντονις, όπως αποκαλύψαμε στην εκπομπή του Σαββάτου στον Real FM. Η επιβεβαίωση για τον Αντονις ήρθε την επόμενη ημέρα από την ΠΑΕ όπως το ίδιο συνέβη για τον Τσίμιροτ. Ο 22χρονος μέσος ήρθε από χθές στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγεβο, τον Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς. Μάλιστα οι δύο τους, δείπνησαν χθές το βράδυ στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς και είχαν την ευκαιρία να τα πούν αναλυτικά για την μετακίνηση του Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ.

Στην ουσία και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο ΠΑΟΚ θα διαθέσει ένα ποσό που θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ στην Σαράγεβο για την απόκτηση του Τσίμιροτ ενώ ο παίκτης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, οι ετήσιες απολαβές του, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, θα αγγίξουν τις 350.000 ευρώ.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Τσίμιροτ και του Αντονις ακόμη και σήμερα, για να φθάσει συνολικά στις 10 μεταγραφές αυτή την περίοδο.

 

Σχετικά άρθρα