Πάει για στράικερ και στόπερ

Στον ΠΑΟΚ θα επιμείνουν για την απόκτηση δύο ακόμη παικτών. Πρόθεση του Αρνεσεν είναι να ανακοινώσει ακόμη δύο παίκτες εντός της εβδομάδας, αρκεί να ευοδωθούν οι επαφές που κάνει με τους υποψήφιους.  Για ποιες θέσεις ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ; Για έναν επιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό.

Ποια ονόματα «παίζουν»; Για την επίθεση ακούστηκαν οι περιπτώσεις του Τοιβόνεν ενώ χθές το γερμανικό περιοδικό Kicker έγραψε για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 30χρονο Πολωνό Ομπράνιακ. Για τις δύο περιπτώσεις, δεν πήρε επίσημα θέση η ΠΑΕ. Όμως, κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό.

Οσο για την άμυνα, ο Αρνεσεν σε ανύποπτη στιγμή μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Σλοβακία και την πρόκριση του Δικεφάλου, είχε αφήσει να εννοηθεί πως η περίπτωση του Σέρβου Ραίκοβιτς μπορεί να απασχολήσει τον Δικέφαλο υπο προϋποθέσεις. Ο Ραίκοβιτς έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο, δεν υπολογίζεται, έψαχνε ομάδα χωρίς να βρει. Το κασέ του λογικά έχει «πέσει». Όταν είχε αρχικά συζητήσει με τον ΠΑΟΚ περί τα μέσα Ιουνίου, ζητούσε κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ποσό που κρίθηκε υπερβολικό. Στην πορεία και εξαιτίας του γεγονότος πως δεν βρέθηκε ομάδα για να τον καλύψει στο οικονομικό σκέλος που έθεσε, διαπιστώθηκε πως είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του. Το θέμα είναι υπαρκτό, απλά θα εξαρτηθεί από τις τελικές επαφές του Αρνεσεν με τον Ραίκοβιτς, που γνωρίζει πολύ καλά από την θητεία του στο Αμβούργο.

Πάντως τόσο για την επίθεση όσο και για την άμυνα, ανεξάρτητα από τα ονόματα που έχουν «κυκλοφορήσει» υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Σχετικά άρθρα