Το εισιτήρια του Ατρόμητος – Φενέρμπαχτσε

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τα προκριματικά του Europa League.
Αναλυτικά:
To Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Τρίτη) ξεκινάει από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 17.00 μέχρι τις 21.00.
Την Τετάρτη η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.
Την Πέμπτη (ημέρα του αγώνα) η πώληση θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων και τα εκδοτήρια μέχρι τις 2 το μεσημέρι.  Στην συνέχεια, η πώληση θα μεταφερθεί αποκλειστικά στα εκδοτήρια του γηπέδου μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα στις 21.00.
Με την αγορά εισιτηρίου από ενήλικα/κηδεμόνα στις θύρες 2, 4 και 7 μπορεί να εισέλθει ελεύθερα κι ένα παιδί (ως 14 ετών) ενώ θα πρέπει να ζητηθεί η παραλαβή του ακόλουθου ειδικού βραχιολιού.
Για το δεύτερο παιδί η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.
Έτσι, στη Θύρα 7 ένας ενήλικας και δύο παιδιά ως 14 ετών μπορούν να δουν το μεγάλο παιχνίδι με 15 ευρώ και στις Θύρες 2 ή 4, με 20 ευρώ.
Ετοιμαζόμαστε όλοι για το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του «αστεριού»  από το 1923 μέχρι σήμερα. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να καμαρώσουμε και να ενθαρρύνουμε την αγαπημένη μας ομάδα!

Σχετικά άρθρα