Περπέρογλου: «Είχα άλλες δύο προτάσεις»

Ο Στράτος Περπέρογλου είπε ότι είχε συνολικά τρεις προτάσεις το καλοκαίρι ωστόσο εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την Μπαρτσελόνα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο blaugranan.gr ο διεθνής φόργουορντ δεν αποκάλυψε τους άλλους δύο συλλόγους από τους οποίους δέχθηκε προτάσεις.
Αναλυτικά:
«Είχα ακόμα δύο προτάσεις (σ.σ. δεν επιβεβαίωσε αν η μια ήταν από τον Ολυμπιακό) και αυτή της Μπάρτσα. Προτίμησα αυτή γιατί, συν τοις άλλοις, είμαι οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας, λάτρης του καλύτερου παίκτη του κόσμου, του Μέσι, και θα επιδιώξω να τους βλέπω από κοντά. Η Βαρκελώνη προσφέρει τρομερή ποιότητα ζωής για εμένα και την οικογένειά μου».
Ο Κώστας Παπανικολάου μου έχει πει τα καλύτερα. Στην Ισπανία δεν βλέπουν το μπάσκετ ως πόλεμο και τρανό παράδειγμα είναι το “Final 8” του Κυπέλλου. Είναι σημαντικό και για την προσαρμογή μου η παρουσία του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην ομάδα. Η Μπάρτσα έχει κάνει καλές μεταγραφές και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλά».
«Μίλησα με τον Τσάβι Πασκουάλ, διαθέτει απίστευτες γνώσεις για το μπάσκετ, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και δεν είναι τυχαία η εμπιστοσύνη που του δείχνουν».

Σχετικά άρθρα