Ανακοινώνει Ντα Κόστα, υποδέχεται Σεμπά

Ημέρα με μεταγραφική κινητικότητα και η σημερινή στον Ολυμπιακό, καθώς ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μανού Ντα Κόστα, ενώ φτάνει στην Αθήνα ο Σεμπά για να γίνει ερυθρόλευκος. 
 
Ο Ντα Κόστα πέρασε χτες από μια σειρά ιατρικών εξετάσεων, σήμερα ολοκληρώνει τα τεστ και θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό που δαπάνησε περίπου 2 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Σίβασπορ. Ο 29χρονος αμυντικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας διεκδικώντας θέση στη 18άδα της πρεμιέρας.
 
Μέσα στην ημέρα θα φτάσει στην Ελλάδα και ο Σεμπά, με τον Ολυμπιακό να έχει οριστικοποιήσει την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ της Εστορίλ με 2 εκ. ευρώ στην πορτογαλική ομάδα και ένα πολυετές συμβόλαιο στον παίκτη. Και ο Σεμπά είναι πανέτοιμος για δράση έχοντας κάνει όλη την προετοιμασία και παίζοντας στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Μπενφίκα. 
 
Οι κινήσεις του Ολυμπιακού ενδέχεται να έχουν συνέχεια, καθώς υπάρχουν σενάρια για έναν ακόμη επιθετικό (προτάθηκε και ο Ρίκι Φαν Φολβσίνγκελ), για άλλον στόπερ και για αριστερό μπακ. Δεν θα είναι έκπληξη, πάντως, να μείνει το ρόστερ ως έχει με τις προσθήκες των Ντα Κόστα, Σεμπά και με κάποιες παραχωρήσεις παικτών εφόσον έρθουν καλές προτάσεις. 

Σχετικά άρθρα