Δύο όβερ κι ένα διπλό

118. ΡΟΔΕΡΑΜ-ΠΡΕΣΤΟΝ ΟΒΕΡ 1.90
Δεν άρχισε καλά η σεζόν για τη Ρόδεραμ καθώς μετρά δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ ηττήθηκε καθαρά εντός με 4-1 από τους Ντονς και το περασμένο Σάββατο έχασε στο Νότιγχαμ από τη Φόρεστ με 2-1. Κοινό σημείο η κακή αμυντική συμπεριφορά καθώς έδωσε πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους της. Η Ρόδεραμ έχει τις δυνατότητες στο σκοράρισμα γι αυτό άλλωστε και μετρά τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα.
Απεναντίας η νεοφώτιστη Πρέστον τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα καθώς πήρε τέσσερις πόντους παραχωρώντας ισοπαλία στη Μίντλεσμπρο ενώ στη συνέχεια επικράτησε της Ντονς με 1-0 εκτός έδρας. Σήμερα θα έχει δύο σημαντικές απουσίες σε άμυνα και επίθεση κι αυτό ίσως στοιχίσει στη συνοχή της ομάδας. Λογικά οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν με επιθετικό πνεύμα να πάρουν το παρθενικό τρίποντο της σεζόν κάτι που μπορεί να φέρει το καλοπληρωμένο όβερ.
 
119. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 2 2.25
Δεν πατάει καλά η γηπεδούχος και ειδικά στον αμυντικό τομέα κάτι που πιστοποιήθηκε στα τρία ματς που έδωσε έως τώρα. Εχασε στην πρεμιέρα 2-0 από τη Χαλ στη συνέχεια νέα ήττα από τη Νοτς Κάουντι με 2-1 για το Λιγκ Καπ ενώ το περασμένο Σάββατο μολονότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο παραχωρώντας 1-1 στη Μπλάκμπερν. Στα μείον για την Χάντερσφιλντ ότι δεν θα έχει τον μεσοεπιθετικό Σκανέλ αλλά και η κακή προϊστορία με την αποψινή αντιπαλό της καθώς δεν την έχει νικήσει στις έξι τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας.
Μόνο νίκες μετρά έως τώρα η φιλοξενούμενη. Είναι η μοναδική στην Τσάμπιονσιπ με το δύο στα δύο μετά τις επιτυχίες κόντρα σε Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0 εντός) και Φούλαμ (2-1 εκτός). Στο ενδιάμεσο πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ πετώντας έξω την Σάουθεντ.
Σταθερή στο ανασταλτικό κομμάτι και αποτελεσματική στην εμπροσθοφυλακή είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη.
 
110. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΟΒΕΡ 1.55
Επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ για την Γιουνάιτεντ που πέρσι δεν έπαιξε σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 19 χρόνια. Αρχισε καλά τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0). Θετικά τα σχόλια έως τώρα για την αγωνιστική πειθαρχία της ομάδας του Φαν Χάαλ που φιλοδοξεί να ξαναπαίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το “Ολντ Τράφορντ” θα είναι μια πολύ δύσκολη έδρα για την ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό καθώς εκεί οι “μπέμπηδες” έχουν φιλοξενήσει τρείς φορές την Αντερλεχτ με απολογισμό τρείς νίκες και σύνολο τερμάτων 18-1!
Η Κλαμπ Μπριζ έχει αποδείξει ακόμη ότι δεν είναι έτοιμη καθώς οι εμφανίσεις της έως τώρα δεν είναι καλές. Το περασμένο Σάββατο δυσκολεύτηκε να νικήσει την Κορτράικ με 2-1. Δέχεται εύκολα το γκολ και ο Πρεντόμ θα αναγκαστεί να παίξει και πάλι με απουσίες. Η Γιουνάιτεντ μποιρεί να κλειδώσει από σήμερα την πρόκριση με ευρύ σκορ.

Σχετικά άρθρα