Τσίμιροτ: «Βήμα μπροστά για μένα ο ΠΑΟΚ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Γκόικο Τσίμιροτ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πρώην ομάδας του και είπε ότι η μεταγραφή του στον δικέφαλο αποτελεί για τον ίδιο βήμα μπροστά στην καριέρα του.
Μάλιστα ο Τσίμιροτ εξέφρασε την ελπίδα του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας ενώ δεν έκριψε την επιθυμία του να φορέσει ξανά κάποια στιγμή τη φανέλα της Σαράγεβο.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να παίξω με τη φανέλα της Σεράγεβο μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Νιώθω περήφανος για όσα έγιναν τα δυο τελευταία χρόνια. Κερδίσαμε το κύπελλο, το πρωτάθλημα και οι καλύτεροι οπαδοί στη Βοσνία Ερζεγοβίνη πήραν μεγάλες χαρές. Δράττομαι της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους στην ποδοσφαιρική ομάδα», είπε αρχικά.
«Η μετακίνηση στον ΠΑΟΚ για μένα είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της νέας μου ομάδας», είπε για τον ΠΑΟΚ.
«Ελπίζω ότι μια μέρα θα φορέσω ξανά τα μπορντό της Σεράγεβο. Μακάρι οι πρώην συμπαίκτες μου να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία και να κερδίσουν τον τίτλο», τόνισε κλείνοντας.

Σχετικά άρθρα