Επιλογή από το Σουνταμερικάνα

Εύκολα ήρθε το ταμείο το βράδυ της περασμένης Κυριακής, καθώς πέρασε το «διπλό» της Πενιαρόλ (3-0 τη Σέρο) και το over στο Τσίλε – Σαν Λουίς (4-2). Στο δεύτερο ματς επιβεβαιώθηκε και το g/g το οποίο είχαμε ως δευτερεύουσα επιλογή.

159   ΜΠΟΛΙΒΑΡ – ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ Over/Over 3      1,70/2,20

Επαναληπτικός αγώνας για τον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, η Ντεφενσόρ είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-0. Εάν επαναληφθεί το ίδιο σκορ ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Οποια ομάδα περάσει θα αγωνιστεί με τον νικητή του Ουνιβερσιτάριο – Ανσοατέγι. Η αναμέτρηση διεξάγεται στα 3.640 μέτρα.

Η Μπολιβάρ ήταν ανύπαρκτη την προηγούμενη εβδομάδα στην Ουρουγουάη και διασύρθηκε με 3-0. Την είχαμε πιστέψει και εμείς στοιχηματικά, αλλά μας… πρόδωσε. Βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς ενδεχόμενος αποκλεισμός από τώρα στον θεσμό θα είναι αποτυχία. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και ο τεχνικός της Βιγέγκας, επειδή η ομάδα δεν… στρίβει ούτε στο πρωτάθλημα (μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια). Η Ντεφενσόρ από την άλλη (έχει 0-5-5 στα τελευταία 10 ματς εκτός έδρας στο Σουνταμερικάνα), ούτε στα πιο… τρελά της όνειρα δεν θα πίστευε ότι θα έριχνε τρία γκολ σε μία ομάδα που θεωρητικά είναι καλύτερη από αυτή. Ταξίδεψε ξεκούραστη στη Βολιβία, καθώς δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (αναβλήθηκε το παιχνίδι με τη Σουντ Αμέρικα). Εκτός από την απειρία της, αυτό που την τρομάζει σε μεγάλο βαθμό είναι το υψόμετρο, αφού δεν είναι μαθημένη.
Ο «άσος» πληρώνει ελάχιστα και δεν έχει αξία. Η Μπολιβάρ χρειάζεται τουλάχιστον τρία γκολ για να ελπίζει σε πρόκριση, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να τα πετύχει στην πανίσχυρη έδρα της όπου σε διεθνείς διοργανώσεις έχει 7-2-0 στα τελευταία 9 παιχνίδια με τα 4 εξ αυτών να είναι over.  Επαιξε μάλιστα με ομάδες που είναι τουλάχιστον τρεις κλάσεις πιο πάνω από την αποψινή αντίπαλό της (Σάντος, Σάο Πάουλο, Εμελεκ, Φλαμένγκο, Λεόν, Σαν Λορέντζο, Λανούς, Τζούνιορ, με τη Λεόν ήταν και οι δύο ισοπαλίες). Δευτερεύουσα επιλογή μας θα είναι το over 3 που σημαίνει ότι πληρωνόμαστε εάν επιτευχθούν από 4 γκολ και πάνω, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω στο ενδεχόμενο που μπουν 4 τέρματα ακριβώς, ενώ οδηγούμαστε στον κουβά στο under 2,5. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι ήταν over 3,5 τα 3 από τα τελευταία 4  ματς της Μπολιβάρ εντός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης. 

Σχετικά άρθρα