Συμβόλαια σε 3 νέους η ΑΕΚ

Επαγγελματικά συμβόλαια σε 3 παίκτες της ομάδας Κ20 προσέφερε η ΑΕΚ.
Ο λόγος για τους Μαρκοπουλιώτη, Βλαχομήτρο και Γαλανόπουλο οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαια τους. Οι δύο πρώτοι υπέγραψαν 4ετες συμβόλαιο ενώ ο τελευταίος τριετές.
Αναλυτικά:
Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ Ανδρέας Βλαχομήτρος, Αλκης Μαρκοπουλιώτης και Κώστας Γαλανόπουλος. Οι δύο πρώτοι υπέγραψαν τετραετή συμβόλαια και ο τελευταίος τριετές.
Ο Αλκης Μαρκοπουλιώτης είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 1996 και από τα οκτώ του χρόνια ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Είναι κεντρικός αμυντικός και σε αυτή τη θέση αγωνίστηκε και με την Εθνική Νέων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου του 1997 και ήρθε στην ΑΕΚ από την Ιστιαία Ευβοίας το 2011. Αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και ήδη έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2013-14 (σημείωσε και ένα γκολ) ενώ πήρε χρόνο συμμετοχές και σε φιλικά της σεζόν 2014-15, σκοράροντας στο 1-1 με τη Λάρισα. Έχει κληθεί στην Εθνική Νέων.
Ο Κώστας Γαλανόπουλος γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1997. Πρώτη του ομάδα ήταν ο Κένταυρος Βριλησσίων και από εκεί μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής το 2011. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έχει ήδη μία συμμετοχή στην Εθνική Νέων.

Σχετικά άρθρα