Χάνει Ξάνθη, Μπρόντμπι και ΠΑΣ ο Πέλκας

Τρία παιχνίδια αναμένεται να χάσει ο Δημήτρης Πέλκας εξαιτίας του τραυματισμού του στον πρώτο αγώνα με την Μπρόντμπι. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση του γιατρού του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη.

O Πέλκας υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους ισχιοκνημιαίους και το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται από οκτώ έως δέκα ημέρες.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ο Πέλκας δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με αντίπαλο την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν θα αγωνιστεί επίσης στον αγώνα ρεβάνς με την Μπρόντμπι την ερχόμενη Πέμπτη στην Δανία, ενώ δεν θα είναι έτοιμος και στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΣ στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Αμέσως μετά από αυτό το παιχνίδι, θα ακολουθήσει διακοπή στο πρωτάθλημα και σε αυτό το διάστημα, ο Πέλκας θα μπορέσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας για να επανέλθει περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και πάλι στις επίσημες εκδηλώσεις του ΠΑΟΚ.

Ευτυχώς, η απουσία του θα είναι μικρή. Οσο για το super γκόλ που πέτυχε, κόντρα στην Μπρόντμπι. Ακόμη, παραμιλάνε στην Τούμπα για το ποδοσφαιρικό θράσος που δείχνει ο Πέλκας. Ένα παιδί, που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και θα είναι από τους βασικούς στην νέα προσπάθεια.

Σχετικά άρθρα