Παύλος: «Είμαι τυχερός που ανήκω στην ΑΕΚ»

Πανέτοιμος για τις προκλήσεις που τον περιμένουν στην ΑΕΚ δήλωσε ο Νίκολας Παύλος, ο 23χρονος φόργουορντ, που έφτασε σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ της Ένωσης έδειξε ενθουσιασμένος από την προοπτική ν’ αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά και να γνωρίσει από κοντά τη γη (Λεβίδι Αρκαδίας) των παππούδων του.

«Γνωρίζω κάποια πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ, και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της», επισήμανε ο Παύλος σε δηλώσεις του στο aekbc.gr, και τόνισε: «Είμαι πανέτοιμος για τις προκλήσεις, που έχω μπροστά μου. Είδα ότι στην Ευρώπη βρισκόμαστε σε ένα δυνατό όμιλο με πολύ καλές ομάδες. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις».
«Γνωρίζω ποιος είναι ο Μαλίκ Χέρστον», είπε ο 23χρονος φόργουορντ της Ένωσης μετά από ερώτηση για τους νέους συμπαίκτες του και εξήγησε: «Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Περιμένω να μάθω πολλά απ’ αυτόν. Ξέρω, επίσης, και για τον Ουόρεν και για τον Όρτον».
«Μιλήσαμε στο «summer camp» του Λας Βέγκας», ενημέρωσε ο Παύλος για τον Ντράγκαν Σάκοτα και υπογράμμισε για τον προπονητή της νέας ομάδας του: «Είναι ένας υπέροχος κόουτς και άνθρωπος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που είμαι παίκτης του».
Ο 23χρονος φοργουορντ της ΑΕΚ δεν μιλάει ελληνικά, κι όπως παραδέχτηκε: «Δεν ξέρω να μιλάω, αλλά κάποιες λέξεις ή εκφράσεις έχω μάθει, όπως είναι «καλημέρα», «καλησπέρα», «τι κάνεις;», «ευχαριστώ», «παρακαλώ». Θέλω πολύ να μάθω ελληνικά».
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική να πάω να δω πού μεγάλωσαν οι παππούδες μου», εξομολογήθηκε ο Παύλος και σημείωσε: «Είμαι τυχερός που ανήκω σε ένα τόσο επιτυχημένο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Θα κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι οι οπαδοί μας και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει».

Σχετικά άρθρα