Τζόρτζεβιτς: «Θα παίζουμε για να νικήσουμε»

«Αποκτήσαμε καλούς παίκτες, βάσει των ευκαιριών και του μπάτζετ που είχαμε», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, για τις κινήσεις του Παναθηναϊκού στην περιόδο των μεταγραφών.

Ο νέος προπονητής των «πρασίνων» βρίσκεται με την Εθνική Σερβίας στο Ισραήλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «πλάβι» για το Ευρωμπάσκετ του ερχόμενου Σεπτεμβρίου (5-20/9) και σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της χώρας (one.co.il) σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Αποκτήσαμε καλούς παίκτες, βάσει των ευκαιριών και του μπάτζετ που είχαμε. Επέστρεψε στην ομάδα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος είναι εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Πήραμε το Σάσα Πάβλοβιτς, έναν παίκτη με εμπειρία από το NBA, αλλά και το Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θέλει να αποδείξει πράγματα. Επίσης, τον Όγκνιεν Κούζμιτς, αλλά κι έναν παίκτη που μου άρεσε πολύ όταν αγωνιζόταν στην Καντού, τον Τζέιμς Φελντέιν».

«Από την άλλη, έχουμε πολύ καλούς νεαρούς παίκτες και πρόκειται να δουλέψουμε μαζί τους για να τους αξιοποιήσουμε», τόνισε ο Τζόρτζεβιτς και σε ερώτηση για το πως περιμένει την νέα σεζόν απάντησε: «Φυσικά και θα είναι μια χρονιά δύσκολη και ανταγωνιστική. Πώς αλλιώς να ήταν»; «Στο επίπεδο αυτό δεν παίζεις απλώς για να… παίξεις, αλλά για να νικήσεις», υπογράμμισε ο Σέρβος κόουτς των «πρασίνων».

Σχετικά άρθρα