Κοέν: «Θέλω να πετύχω πολλά με τον Άρη» (pics)

«Θέλω να πετύχω πολλά με τον Άρη και πιστεύω ότι έχουμε το ταλέντο για να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Τζέικ Κοέν, ο 25χρoνος Αμερικανοϊσραηλινός φόργουορντ σέντερ, μετά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας των «κίτρινων». 
Ο Κοέν έγινε ο τέταρτος ξένος παίκτης του Άρη που «προσγειώθηκε» στη Θεσσαλονίκη. Ο 25χρονος φόργουορντ – σέντερ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μαζί με τη σύζυγό του, Σάρα, το μεσημέρι του Σαββάτου (22/08) και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για να ξεκινήσει δουλειά με τους «κίτρινους», αλλά και τη χαρά του για την υποδοχή του κόσμου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΑΡΗ, αυτό είναι το πρώτο συναίσθημα που μου βγαίνει», ήταν τα πρώτα λόγια του Κοέν, ο οποίος στην συνέχεια τόνισε: «Το καλωσόρισμα που δέχτηκα μέσω twitter από τους φιλάθλους ήταν… τρελό. Έδειξαν ενθουσιασμένοι για τον ερχομό μου στην ομάδα και αυτό το συναίσθημα ένιωσα κι εγώ από την αρχή. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε τη δουλειά».
«Έχω πολύ υψηλούς στόχους», απάντησε ο 25χρονος φόργουορντ σέντερ σε ερώτηση για τους στόχους με την νέα ομάδα του και επισήμανε: «Θέλω να πετύχω πολλά με τον Άρη και πιστεύω ότι έχουμε το ταλέντο για να τα καταφέρουμε. Συγκέντρωση και σκληρή δουλειά είναι τα απαραίτητα συστατικά. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι ενόψει της νέας σεζόν και πως θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».

«Ναι, είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα φοράω μόνο κίτρινα στις ομάδες μου», είπε χαριτολογώντας ο Κοέν για τα χρώματα της πρώην (Μακάμπι) και νυν ομάδας του. Τον Αμερικανοϊσραηλινό φόργουορντ σέντερ και την σύζυγο του υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ των «κίτρινων» Βασίλης Βουρτζούμης.

Σχετικά άρθρα