Νίκες για Ατλέτικο και Εσπανιόλ…

Ατλέτικο Μαδρίτης και Εσπανιόλ ξεκίνησαν με νίκες με σκορ 1-0 το ισπανικό πρωτάθλημα, παίζοντας εντός με Λας Πάλμας και Χετάφε, «λευκή» ισοπαλία είχαμε στον αγώνα της Λα Κορούνια με την Σοσιεδάδ… Οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν την επιτυχία με γκολ από τον Γκριεζμάν, σε ματς που κάθε ομάδα είχε από ένα δοκάρι!  

Η Ατλέτικο φαινομενικά είχε εύκολο έργο στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στους νησιώτες, αλλά επικράτησε με το «φτωχό» 1-0, αν και η γηπεδούχος προηγήθηκε νωρίς με τέρμα του Αντουάν Γκριεζμάν στο 16’…
Η Ατλέτικο είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά στο 58’ ο Σιμόν έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Όμπλακ, χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα για την Λας Πάλμας. Ο Κόκε στο 89′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Τελικά, η Ατλέτικο κράτησε το υπέρ της σκορ!
Οι συνθέσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοντίν, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Όλιβερ Τόρες (65′ Κορέα), Τιάγκο, Γκάμπι, Γκριεζμάν (81′ Ραούλ Γκαρθία), Μαρτίνες (59′ Φερνάντο Τόρες).
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Ραούλ, Σιμόν, Αϊτάμι, Αλκαράς, Μπίγκαθ, Ντάνι Καστελάνο (80′ Ουίλιαν Χοσέ), Μέσα (64′ Μόμο), Βιέρα, Ερνάν (63′ Γκόμες), Χάβι Καστελάνο, Αραούχο.

Η Εσπανιόλ νίκησε με 1-0 την και Χετάφε στο «Ελ Πρατ» και το ματς κρίθηκε με γκολ που μπήκε πολύ νωρίς. Ο Σεβίγια μόλις στο 3’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ σκόραρε για την γηπεδούχο. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 82′ αποβλήθηκε με δεύτερη (η πρώτη στο 47’) κίτρινη κάρτα ο Αργεντίνος στόπερ Βεργκίνι.
Οι συνθέσεις
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πάου, Αρμπίγια, Γκονσάλες (77′ Μπουργουί), Ρόκο, Ντουάρτε, Σάντσες, Λόπες, Μοντάνιες, Άλβαρες, Σεβίγια (58′ Ζεράρ), Καϊσέδο (69′ Κάνιας).
ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Σουάρες, Αλέξις, Βεργκίνι, Βιγκαράι, Χουάν Ροντρίγκεθ (67′ Μεντράν), Λασέν, Λεόν (77′ Γκονθάλεθ), Βίκτορ Ροντρίγκεθ, Σαράμπια (62′ Μπουέντια), Βάθκεθ.

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Ρεάλ Σοθιεδάδ αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως σκορ στο «Ριαθόρ», σε κακό ματς με ελάχιστες φάσεις. Οι δυο ομάδες δεν ρίσκαραν, έδωσαν βάση στην άμυνα και έτσι δεν σκόραραν!
Οι συνθέσεις
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Λουξ, Λάουρε, Λόπο, Σίντνεϊ, Ναβάρο, Μοσκουέρα, Μπόρχες, Χουναφράν (74′ Καρτάμπια), Κάνι (63′ Ριέρα), Φαΐρ, Πέρεθ.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Ζαλντούα, Ρέγιες, Μαρτίνεθ, Ντε Λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Πάρντο, Πριέτο, Μπρούμα (85′ Κανάλες), Βέλα (88′ Κάστρο), Ζόνατας.

Σχετικά άρθρα