Επανεκκίνηση για Τσέλσι, Γκλάντμπαχ

436. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡ 2 2.25 όβερ 3,5 2.35
Δυσκολεύεται αφάνταστα η Σεν Γκάλεν στη δημιουργία του παιχνιδιού γι αυτό και δεν έχει εύκολο το γκολ έχοντας πετύχει μόνο τέσσερα σε πέντε αγωνιστικές. Στην προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες παίζοντας με αμυντική προσήλωση και αντεπιθέσεις στην έδρα της Λουκέρνης. Τώρα είναι αναγκασμένη να βγεί από το καβούκι της κι αυτό δεν στα θετικά στοιχεία της ομάδας του Σαϊμπενέ καθώς δυσκολεύεται στο δημιουργικό κομμάτι. Αντίθετα οι “ακρίδες” είναι σε σούπερ αγωνιστική κατάσταση με μεγάλο προσόν το σκοράρισμα έχοντας φτάσει να μετρούν 19 γκολ σε πέντε αγωνιστικές. Ολα τα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα είχαν όβερ 3,5! κι αυτό είναι η εναλλακτική πρόταση σε αυτή την αναμέτρηση. Στην AFG Αρένα την τελευταία πενταετία ο απολογισμός είναι 6-3-1 υπέρ της Γκρασχόπερ.
 
442. ΜΠΡΟΜΓΟΥΙΤΣ-ΤΣΕΛΣΙ 2 1.55
Δεν έχει βρεί ακόμη αγωνιστικό ρυθμό η Μπρόμγουιτς. Κακή επιθετικά καθώς αγνοεί το γκολ κακή και αμυντικά. Με τη Σίτι έχασε με κάτω τα χέρια 3-0 μάλιστα οι “πολίτες” απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ηταν τυχερή δε που δεν έχασε στο Λονδίνο με την Γουότφορντ (0-0) να την πιέζει αφόρητα. Είναι προφανές ότι ακόμη “ψάχνεται” και μάλλον απίθανο δείχνει να σταματήσει την Τσέλσι η οποία όσα προβλήματα και να έχει μπορεί να σκοράρει όσο χρειαστεί για να πάρει τη νίκη. Ισως μάλιστα και μία φορά να είναι αρκετή καθώς οι γηπεδούχοι υστερούν στον επιθετικό τομέα. Μοναδικό θετικό στοιχείο για τους γηπεδούχους η υπέρ τους παράδοση αλλά σε αυτό το χρονικό σημείο δεν τους βοηθά η διατήρηση του αήττητου κόντρα στους μπλε οι οποίοι νίκησαν στο “Χόθορνς” τελευταία φορά το 2011.
 
483. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΪΝΤΖ 1 1.60
Εκκωφαντικά ήχησε στ’ αυτιά των παικτών η βαριά ήττα της πρεμιέρας από τη Ντόρτμουντ. Το 0-4 ανησύχησε τους οπαδούς αλλά ο τεχνικός Φαβρ συνέστησε ψυχραιμία και τόνισε πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θα αντιδράσει άμεσα. Στα θετικά για τους γηπεδούχους οι επιστροφές του αμυντικού μέσου Νόρτβαντ και του επιθετικού Χαν. Κακή αρχή και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι σε μία αναμέτρηση με λίγες φάσεις ηττήθηκε άδικα εντός έδρας από την νεοφώτιστη Ινγκολσταντ. Ο κόουτς Σμιντ ζήτησε άμεσα την προσθήκη ενός επιθετικού απογοητευμένος προφανώς από την φτωχή εικόνα της ομάδας στην εμπροσθοφυλακή. Δύσκολη έδρα για τη Μάιντζ που όσο κι αν το παλέψει δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα από τους φουριόζους γηπεδούχους.

Σχετικά άρθρα