Σπαγγέτι με…..καβούρι!

<h3 class="blue" style="text-align: justify;">Υλικά</h3>
<ul style="text-align: justify;">
<li class="ingredient">1 πακέτο σπαγγέτι</li>
<li class="ingredient">240γρ. καβουρόψιχα (από κονσέρβα)</li>
<li class="ingredient">χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια</li>
<li class="ingredient">2 κόκκινες πιπερίτσες τσίλι, ψιλοκομμένες</li>
<li class="ingredient">4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες</li>
<li class="ingredient">1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα</li>
<li class="ingredient">100ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">1 μεγάλη χούφτα φυλλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα</li>
<li class="ingredient">αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι</li>
</ul>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<h3 class="blue" style="text-align: justify;">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps" style="text-align: justify;">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Τα σουρώνετε και τα κρατάτε στην άκρη ζεστά.</p>
<h4 class="red me-steps" style="text-align: justify;">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">Στο μεταξύ ετοιμάζετε τη σάλτσα: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια και την πιπερίτσα τσίλι μέχρι να μαλακώσουν και να ελευθερώσουν τα αρώματά τους.</p>
<h4 class="red me-steps" style="text-align: justify;">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">Προσθέτετε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, ρίχνετε και το μαϊντανό και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. Χαμηλώνετε τη φωτιά, προσθέτετε την καβουρόψιχα και αναμιγνύετε.</p>
<h4 class="red me-steps" style="text-align: justify;">Βήμα 4</h4>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">Περιχύνετε τα ζεστά ζυμαρικά με τη σάλτσα και ανακατεύετε απαλά. Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.</p>
</div>

Σχετικά άρθρα