Ψωμί χωρίς γλουτένη!

<div class="ingredients">
<div class="title" style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Συστατικά</strong></span></div>
</div>
<div class="text" style="text-align: justify;">
<ul dir="ltr">
<li><span>340 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη</span></li>
<li><span>1 κ.γ. σόδας</span></li>
<li><span>1 ½ κ.γ. αλάτι</span></li>
<li><span>80 ml ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>200 γρ. γιαούρτι</span></li>
<li><span>100 ml μπύρα χωρίς γλουτένη</span></li>
</ul>
</div>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<div style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></span>
<div class="text">
<ul dir="ltr">
<li><span>Ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και τη σόδα σε ένα μεγάλο μπολ.</span></li>
<li><span>Κάνουμε μια γούβα στη μέση και ρίχνουμε το λάδι, και το γιαούρτι που το έχουμε αραιώσει με τη μπύρα.</span></li>
<li><span>Ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι για να ενωθούν τα υλικά της ζύμης και μετά με το χέρι ζυμώνουμε για λίγο, μέχρι το ζυμάρι να ομογενοποιηθεί.</span></li>
<li><span>Πλάθουμε ένα καρβελάκι και χαράσσουμε με ένα μαχαίρι απο πάνω. .

</span></li>
<li><span>Ψήνουμε για 40-50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμός</span></li>
</ul>
</div>
<div> </div>
</div>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<div style="text-align: justify;">http://akispetretzikis.com/</div>

Σχετικά άρθρα