Ημερήσιες Προβλέψεις  3/10 - Επαφές και μετακινήσεις thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις 3/10 – Επαφές και μετακινήσεις


ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να εξαντλήσεις τα μέσα και τους τρόπους επικοινωνίας και είναι βέβαιο ότι μέσα σε όλα αυτά που θα βιώσεις ή θα μάθεις θα υπάρχουν και πάρα πολλά άνευ σημασίας. Καλό είναι λοιπόν να σταθείς περισσότερο σε εκείνα που πρέπει να γίνουν ή σε δράσεις με ένα δημιουργικό περιεχόμενο, προσπερνώντας οτιδήποτε σε αποσπά από αυτές.


Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι πως μέσα στις πολλές επαφές που θα έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προκύψει και κάποια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία κι αν το θες πραγματικά μπορείς να ζήσεις μια μικρή περιπέτεια.


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή θορυβηθείς από την αυξανόμενη ροή των εξόδων σου. Πριν όμως οι υποχρεώσεις «σε πάρουν από κάτω», θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, φροντίζοντας να καλύψεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων. Αλλιώς ο Κρόνος θα συνεχίσει να σε «απομυζά» και δεν θα φταίει αυτός!


Ερωτικά
Ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό η προσωπική σου ζωή βρισκόταν σε σχετική αδράνεια, τώρα πια ο Δίας σου «φέρνει κόσμο» αλλά αν αποζητάς κάτι πιο «βαθύ», σύντομα θα διαπιστώσεις ότι «ουκ εν τω πολλώ το ευ»!


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου μέσα από δράσεις ή περιστατικά που «απαιτούν» την συμμετοχή σου. Θα πρέπει όμως και οι άλλοι να καταλάβουν ότι δεν «μαντρώνεσαι» εύκολα, αφού η «δουλειά» σου είναι να επικοινωνείς και να κινείσαι προς πάσα κατεύθυνση, μεταφέροντας κάθε πληροφορία που λαμβάνεις.


Ερωτικά
Ο Ερμής εξακολουθεί να σε «τροφοδοτεί» με νέες γνωριμίες και το βέβαιο είναι πως δεν θα πλήξεις. Αν μάλιστα αποφασίσεις να συμμετάσχεις ενεργά στην κοινωνική ζωή, τότε οι ελπίδες σου για κάτι καλό θα αυξηθούν κατακόρυφα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες. Ίσως πάλι αναγκαστείς να το κάνεις εξ αιτίας μιας μικρής αδιαθεσίας αλλά σε κάθε περίπτωση το σύμπαν σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις σε ένα ήρεμο περιβάλλον, αφήνοντας στους άλλους τα τρέχοντα ζητήματα.


Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε βοηθά να «στοχεύσεις» σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και συγκροτούν την ουσία σε μια σχέση. Έτσι λοιπόν φαίνεται να μην έχουν καμία τύχη οι κρυφές αλλά και «επιπόλαιες» ματιές που σου ρίχνουν!


ΛΕΩΝ


Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους πασχίζει για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά φαίνεται πως η πλειοψηφία των νέων γνωριμιών σου στερείται της ποιότητας που αναζητάς. Επιπλέον, κάποιοι/ες σε πιέζουν να ασχοληθείς με ανούσιες υποθέσεις, με κίνδυνο να χάσεις την μέρα σου, ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να ασχοληθείς εξ αρχής με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει την ανάγκη σου.


Ερωτικά
Κόσμος πολύς συνωστίζεται στην «αυλή» σου, περιμένοντας ένα «νεύμα» σου κι αν θες απλά να περάσεις όμορφα θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιθυμείς κάτι πιο «σοβαρό» ή διαρκές, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/79941-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-3-10#ixzz3nUw40eHb

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X