Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Οκτωβρίου  - Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Οκτωβρίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Μυστικάψέματααπωθημένα και ένας εσωτερικός αναβρασμός έρχονται για να κάνουν την εβδομάδα 5-11 Οκτωβρίου να θυμίζει «βόμβα» που είναι έτοιμη να εκραγεί! Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας ένα θεαματικότρίγωνο ανάμεσα στον ευεργέτη Δία και στον μεταμορφωτικό Πλούτωναμας υπόσχεται δυναμικές αλλαγές που θα χαρίσουν ολοκλήρωση… Πώς θα επηρεάσουν όμως οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας τα ερωτικά των ζωδίων; Ποιοι ευνοούνται και ποιοι πρέπει να αποφύγουν τα καβγαδάκια και τους χωρισμούς;

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Ο πιο δυνατός θα υπερισχύσει!


Την Τρίτη στις 6 Οκτωβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται αντιμέτωπος με τον σκληρό και αμείλικτο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτή η δυσαρμονική όψη θα μας επηρεάζει όλη την εβδομάδα, κάνοντας τις καταστάσεις στις σχέσεις όχι απλά δύσκολες, αλλά… «εκτός ελέγχου»! Παιχνίδια εξουσίας, ερωτικά απωθημένα, πάθη, λάθη και δυνατά ξεσπάσματα θα οδηγήσουν σε τέλμα κάποιες σχέσεις… Τα ζώδια που πρέπει να δείξουν προσοχή είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί,ΚαρκίνοιΖυγοίΑιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου!

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Λύσεις σε προβληματισμούς…


Την ίδια μέρα που κυριαρχεί το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, υπάρχει μία θετική όψη εξαγώνου που θα ευνοήσει κάποιους εκπρόσωπους του ζωδιακού! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δίνοντας τη λύση, την ευκαιρία και την ιδέα στα ζώδια της Φωτιάς(ΚριούςΛέοντεςΤοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμουςΖυγούς,Υδροχόους) του α΄ δεκαημέρου να ξεπεράσουν δυσκολίες του παρελθόντος.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Τα πάντα γύρω σου φρενάρουν…


Την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η δύσκολη όψη δημιουργεί έντονο το αίσθημα της εξάντλησης και της θολούρας… Πολλοί είναι αυτοί που δεν θα ξέρουν τι να κάνουν και πώς να αντιδράσουν με μία ερωτική κατάσταση, που τους προκαλεί σύγχυση… Πολλές ερωτικές υποθέσεις θα «φρενάρουν» και θα υπάρξει ασάφεια, αβεβαιότητα και αμφιβολία! Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότεςΙχθείς) που γεννήθηκαν στο α’ δεκαήμερο!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και το τετράγωνό της με τον Κρόνο: Ο έρωτας μπαίνει στην κατάψυξη!


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της συντροφικότητας και της απόλαυσης, θα κινείται από τις 8 Οκτωβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, στο ζώδιο της Παρθένου. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε πτώση, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί απλόχερα να χαρίσει τις ευεργεσίες της. Οι σχέσεις λοιπόν αυτό το διάστημα θα χρωματίζονται από λογική, κτητικότητα, αλλά και «τσιγκουνιά». Την Κυριακή στις 11 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει την πρώτη αρνητική της όψη με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη! Αυτή η δύσκολη όψη θα φέρει σκληρές συνειδητοποιήσεις και ρήξεις σε σχέσεις, ενώ το αίσθημα της απογοήτευσης θα είναι κυρίαρχο. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν για μία ακόμα φορά από αυτή την όψη είναι ταζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότεςΙχθείς ) που γεννήθηκαν στο α’ δεκαήμερο.

Το τυχερό τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα και οι μοιραίοι έρωτες


Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με μία τυχερή και σπάνια αστρολογική όψη, που έρχεται για να ευεργετήσει να χαρίσει πλούτη στην καρδιά (και όχι μόνο)! Ο Δίας από την Παρθένο την Κυριακή στις 11 Οκτωβρίου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή η τυχερή όψη θα δώσει νέες ευκαιρίες για δημιουργία σχέσεων που θα έχουν μοιραίο, έντονο αλλά και σταθερό χαρακτήρα. Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη είναι ταζώδια της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο!

 

Η μουσική γεμίζει την καρδιά μας με όμορφα συναισθήματα, αναμνήσεις, σκέψεις αλλά και όνειρα… Ποιο τραγούδι εκφράζει την αισθηματική ζωή των ζωδίων για την εβδομάδα 5-11 Οκτωβρίου 2015; Άκουσε το στίχο του ζωδίου σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Ας εκτεθώ – Γιώργος Λιανός»

«Τι περιμένουμε, ποιος πρώτος θα το πει, θέλω τα βράδια πάλι πάνω μου να σκύψεις, ο έρωτάς μου δεν αισθάνεται ντροπή, εγώ την πόρτα σου χτυπώ κι ας μ΄ απορρίψεις. Ας εκτεθώ, του εγωισμού μας δεν αντέχω την παράνοια. Ας εκτεθώ, γιατί η αγάπη ξεπερνά την περηφάνια»! Η εβδομάδα είναι έκρυθμη για σένα, φίλε Κριέ! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε οδηγεί σε μπελάδες, μα δεν σε νοιάζει αν εκτεθείς, γι’ αυτό ξεβράζεις από μέσα σου όλα τα συναισθήματα που κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου… Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, τότε σίγουρα θα βρεις λύσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Ζηλεύει η νύχτα – Ορφέας Περίδης»

«Ζηλεύει η νύχτα, κάτι απ' το φως της έχεις πάρει, στρέφεις το βλέμμα ψηλά κι ανάβει το φεγγάρι, έξω απ' το χρόνο γύρω σου ακίνητα τοπία, χορεύεις μόνη μέσα σε μια φωτογραφία. Παίξε με στα χέρια σου σαν σφαίρα, πέτα με ψηλά στον αέρα, δώσε μου πνοή απ' την πνοή σου να ξαναγεννηθώ μαζί σου!» Όλοι γύρω σου μπορεί να είναι παραπονεμένοι αυτή την εβδομάδα, όμως εσύ αγαπητέ Ταύρε, είσαι ευνοημένος και έχεις το χαμόγελο στα χείλη! Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα θα κάνει πολλούς να ζηλέψουν από την ερωτική σου ρέντα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Στο μυαλό μου – Χριστίνα Μαραγκόζη»

«Εσύ είσαι στο μυαλό μου το γκάζι όταν πατάω στη στροφή. Εσύ είσαι στο μυαλό μου τα βράδια, όταν μου βγαίνει η ψυχή. Εσύ είσαι στο μυαλό μου κάθε φορά που κάνω κακό στον εαυτό μου… εσύ είσαι στο μυαλό μου»! Με τον Άρη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη να είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Διώξε από το μυαλό σου τις αρνητικές σκέψεις, δες καθαρά κάποιες υποθέσεις σου και συγκράτησε τον εαυτό σου από σφάλματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Φεύγω για μένα – Γιώργος Μαζωνάκης»

«Κρατάς νύχτες και όνειρα μόνο για σένα, ρίχνεις τα λάθη σου όλα σε μένα. Φεύγω για μένα, να νιώσω καλά. Έχω να κάνω ακόμα πολλά, φεύγω για μένα, γιατί δεν μπορώ να σ' αγαπώ. Φεύγω για μένα να νιώσω καλά, έχω να κάνω ακόμα πολλά, φεύγω για μένα προτού τρελαθώ, θέλω να ζω»! Αρκετοί Καρκίνοι θα βρουν αυτή την εβδομάδα το σθένος να πάρουν το καπελάκι τους και να πουν το οριστικό αντίο σε μία σχέση που τους κούρασε… Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να φερθείς σκληρά και απόλυτα, προκειμένου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 


 


 [fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X