Χωρίζουν, τελικά, οι Μπέκαμ; Τι απαντά η Βικτώρια; thumbnail

Χωρίζουν, τελικά, οι Μπέκαμ; Τι απαντά η Βικτώρια;

Δεν θέλουν πολύ οι gossip στήλες να αρχίσουν τις φήμες και τα σχόλια, ακόμα κι αν ένα ζευγάρι είναι απόλυτα ευτυχισμένο. Όταν όμως, ένα ζευγάρι είναι extra διάσημο είναι ακόμα ευκολότερο. Οι φήμες για χωρισμός Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ άρχισαν να.. σέρνονται έντονα μετά την εμφάνισή της σε άθλια κατάσταση, κατά την έξοδό του από γνωστό κλαμπ.


Η Βικτόρια βγήκε υποβασταζόμενη και τα Μέσα οργίασαν. Κι εδώ έρχεται η συνέντευξή της στο περιοδικό «Grazia», που μίλησε για τη σχέση της με τον Ντέιβιντ, «φυσώντας» τα μαύρα σύννεφα που δημιουργήθηκαν.  


«Είμαι ευλογημένη που έχω έναν υπέροχο σύζυγο και όμορφα, υγιή και ευτυχισμένα παιδιά. Ναι, ταξιδεύουμε πολύ λόγω των επιχειρήσεων και των φιλανθρωπικών μας δεσμεύσεων, αλλά πάντα βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον, τόσο ως ζευγάρι όσο και ως οικογένεια», είπε αρχικά, για να φτάσει στο επίμαχο σημείο και να μιλήσει ξεκάθαρα για τη σχέση τους: «Εγώ και ο Ντέιβιντ δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, προσέχουμε ο ένας τον άλλον, και είμαστε εξίσου δυνατοί τόσο ως γονείς, όσο και ως σύζυγοι».


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X