Ασλανίδου: «Πέρασα κατάθλιψη. Κατέβαινα στο ποτάμι και ντυνόμουν στα μαύρα» thumbnail

Ασλανίδου: «Πέρασα κατάθλιψη. Κατέβαινα στο ποτάμι και ντυνόμουν στα μαύρα»

Για την "μαύρη" περίοδο της ζωής της, όπου βίωσε κατάθλιψη μίλησε η τραγουδίστρια και coach του «The Voice», Μελίνα Ασλανίδου


Η Μελίνα Ασλανίδου, σε προσφάτη συνέντευξή της, αναφέρθηκε σε μία «μαύρη» περίοδο της ζωής της. ΄Οπως εξομολογήθηκε, πέρασε κατάθλιψη την οποία και τελικά κατάφερε να ξεπεράσει με την βοήθεια μίας φίλης της.


Μιλώντας πλέον, με χιουμοριστική διάθεση για εκείνη την περίοδο της ζωής της, είπε ότι η κατάθλιψη τη βοήθησε να χάσει κιλά. «Δεν έτρωγα, είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Μου έκανε καλό η κατάθλιψη. Είχα χάσει αρκετά κιλά, ήμουν όπως με ονειρευόμουν θα έλεγα», δήλωσε η τραγουδίστρια στο ΕγώWeekly. Και συνέχισε: «Πέρα από την πλάκα, η πιο δυνατή εικόνα του μαύρου που έχω στο μυαλό μου είναι πως παρά του ότι είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν βίωσα την κατάθλιψη ολότελα μόνη μου, είχα δίπλα μου μια εξαιρετικά καλή μου φίλη. Πηγαίναμε καθημερινά σε ένα ποτάμι που βρισκόταν κοντά στο χωριό μου, μόνες μας, ντυμένες στα μαύρα και διαβάζαμε ποιήματα. Κλαίγαμε»

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X