Αγαπημένη και εύκολη συνταγή απο τη MISKO: Miskoτίνη με τόνο και ελιές!

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά</strong></span></p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά για 4 άτομα</strong></span></p>
<ul>
<li>1 πακέτο Miskoτίνη Νο 10, MISKO</li>
<li>1 συσκευασία τόνο κονσέρβα σε λάδι, στραγγισμένο (περίπου 500 γρ.)</li>
<li>½ φλιτζάνι ελαιόλαδο</li>
<li>1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο</li>
<li>1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη</li>
<li>½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο</li>
<li>2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο</li>
<li>2 ντομάτες ψιλοκομμένες</li>
<li>½ φλιτζάνι πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι</li>
<li>1 κουτ. σούπας κάπαρη</li>
<li>αλάτι</li>
</ul>
<div> </div>
<div><span style="text-decoration: underline;"><strong>ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ</strong></span></div>
<p>Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο.</p>
<p>Προσθέτετε τις ντομάτες, τις ελιές, τον τόνο, την κάπαρη και λίγο αλάτι.</p>
<p>Αφήνετε για 2-3 λεπτά στην φωτιά και αποσύρετε το τηγάνι από την εστία.</p>
<p>Βράζετε την Miskoτίνη Νο10 σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στραγγίζετε. Ανακατεύετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.</p>

Σχετικά άρθρα