Ημερήσιες Προβλέψεις 10/10 - Συναισθηματικοί και οικονομικοί περιορισμοί  thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις 10/10 – Συναισθηματικοί και οικονομικοί περιορισμοί

 


ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο έχει «φυλαγμένες» πολλές δουλειές και υποχρεώσεις για σένα, κάποιες από αυτές μάλιστα μπορεί να σε κουράσουν υπέρ το δέον. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος δείχνει πρόθυμος να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, την ίδια στιγμή όμως τονίζει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι αν έχεις όρεξη για διάβασμα και μελέτη, θα αποκομίσεις ιδιαίτερα οφέλη.


Ερωτικά
Οι καταστάσεις σε πιέζουν να ασχοληθείς περισσότερο με τις τρέχουσες ανάγκες, αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες απαιτήσεις της προσωπικής σου ζωής κι αν είσαι σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν γκρίνιες και παράπονα κατά συρροή!


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος δίνει προτεραιότητα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου κι αν προσδοκάς ένα ξένοιαστο Σαββατόβραδο ενδέχεται να «ανακρούσεις πρύμναν» ύστερα από κάποια περιστατικά που θα σε αγχώσουν ή θα σε στενοχωρήσουν. Παράλληλα, η ημέρα δεν ενδείκνυται για αγορές, αφού ίσως σου «πλασάρουν» ελαττωματικά προϊόντα, μπορείς όμως να προχωρήσεις σε μια σημαντική πώληση.


Ερωτικά
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την φάση είναι να «πιστέψεις» σε έναν άνθρωπο που μάλλον «σου πέφτει λίγος». Κι αυτό μπορεί να συμβεί εξ αιτίας της ανασφάλειάς σου ή κάποιων ενοχών που τελικά σε «πείθουν» να υποτιμήσεις τον εαυτό σου.ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο αρκεί για να «φορτωθείς» με επιπλέον προβλήματα και υποχρεώσεις, δεν θα πρέπει λοιπόν να «βιαστείς» να πάρεις την ευθύνη προσώπων ή καταστάσεων, χωρίς να σου το ζητήσουν. Αντίθετα, είναι σκόπιμο να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να μην αφήσεις την εντύπωση ότι είσαι ένα εύκολο «θύμα» ή ακόμη χειρότερα ένας υποψήφιος «αποδιοπομπαίος τράγος»!


Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να περάσει από μια κρίση ή απλά να στερηθείς τον άνθρωπο σου για λόγους ανωτέρας βίας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, προτίμησε να «απέχεις» από τα ερωτικά «παιχνίδια», αφού δεν προμηνύεται κάτι καλό.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου επιβάλλει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποια θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα, κόβοντας τις «κακές συνήθειες». Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν έκτακτες υποχρεώσεις και έξτρα βάρη στην δουλειά σου, αλλά αν διαθέτεις τις ικανότητες και την πείρα, θα δικαιωθείς για μια ακόμη φορά.


Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο αλλά τελικά φαίνεται ότι είναι πολύ περισσότερα αυτά που παρεμποδίζουν την εξέλιξη της γνωριμίας σου σε μια «κανονική» σχέση, από εκείνα που την διευκολύνουν.ΛΕΩΝ


Γενικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βάζει στον κόπο και τα έξοδα, ώστε να ικανοποιήσεις πλήρως τις απαιτήσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά τελικά μπορεί να απογοητευθείς από τις αντιδράσεις του. Κι εδώ το πρώτο «μάθημα» είναι να μην παίρνεις «αβλεπί» επάνω σου την ευθύνη των άλλων, ενώ το δεύτερο είναι ότι σπάνια δικαιώνεσαι, όταν μπλέκεις τις οικονομικές με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις.


Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω! Πρόσεξε όμως μήπως σου «τύχει» κι ένα πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο.ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να «συντηρήσεις» τον εαυτό σου, καταφεύγοντας σε κλασικές συνταγές, όχι όμως και για να υιοθετήσεις ένα νέο look ή να κάνεις αγορές σχετικές με την εμφάνιση σου. Γενικά, ο Κρόνος σου συνιστά να κινηθείς συνετά, δίνοντας έμφαση σε αυτά που πρέπει να περικόψεις ή να «κλαδέψεις». Επιπλέον, σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό σε ένα οικογενειακό σου πρόβλημα.


Ερωτικά
Φαίνεται να συγκεντρώνεις μια εμφανή προτίμηση προς το πρόσωπο σου αλλά στην παρούσα φάση δεν έχεις άνεση κινήσεων ή θέλεις τον χρόνο σου για να κάνεις την δέουσα αξιολόγηση. Καλό είναι λοιπόν να περιμένεις, όσο κι αν κάποιος/α αδημονεί!Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/80189-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-10-10#ixzz3oAAP0pht

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X