Ψηλοί ή κοντοί κάνουν καλύτερο σεξ; Η επιστήμη απαντά  thumbnail
Μελέτη του Πανεπιστημίου Τσάπμαν της Καλιφόρνια που δημοσιεύτηκε στο Evolutionary Psychology θέλησε να διερευνήσει το κατά πόσο το ύψος και το βάρος του άνδρα μπορεί να επηρεάσει την απόδοση

Ψηλοί ή κοντοί κάνουν καλύτερο σεξ; Η επιστήμη απαντά


Μελέτη του Πανεπιστημίου Τσάπμαν της Καλιφόρνια που δημοσιεύτηκε στο Evolutionary Psychology θέλησε να διερευνήσει το κατά πόσο το ύψος και το βάρος του άνδρα μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του άνδρα στον έρωτα. Πολλοί είναι οι μύθοι που έχουμε ακούσει ειδικά για το ύψος των ανδρών. Ας δούμε τελικά αν οι μύθοι αυτοί επιβεβαιώνονται ή όχι τελικά. 


Όσες γυναίκες είναι φαν των κοντών ανδρών ίσως απογοητευτούν. Οι κοντοί άνδρες δεν κάνουν τελικά τόσο πολύ σεξ… Πώς το διαπίστωσαν αυτό; Οι κοντοί άνδρες είχαν μικρότερη πέραση στο ανδρικό φύλο. Οι ψηλοί από την άλλη μεριά όμως αν και είχαν περισσότερες συντρόφους δεν είχαν απαραίτητα και την πιο ικανοποιητική και ποιοτική σεξουαλική ζωή.  


Μπερδεμένα πράγματα… Οι ψηλοί είχαν παραπάνω συντρόφους αλλά η διαφορά δεν ήταν μεγάλη. 


Αλλά για πόσες συντρόφους μιλάμε; 


Οι συμμετέχοντες ηλικίας 30 -45 ετών είχαν κατά μέσο όρο 8 σεξουαλικές συντρόφους σε ποσοστό 56% ενώ πάνω από 14 ερωτικές συντρόφους είχε μόνο το 23 % των γυναικών. 


Οι γυναίκες διεγείρονται περισσότερο με τους ψηλούς άνδρες; Ο Δρ Ντέιβιντ Φρέντρικ, καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Τσάπμαν, υποστηρίζει ότι πολλές γυναίκες θέλουν τον άνδρα ελαφρώς όχι πολύ ψηλότερο και αυτό ίσως έχει να κάνειο με το αίσθημα της ασφάλειας που τους προσφέρουν. 


Και κάτι που ίσως πολλές γυναίκες γνωρίζουν και άλλες… δεν το περίμεναν. Οι παχουλοί άνδρες είχαν μεγάλη ερωτική επιτυχία σε αντίθεση με τους λιποβαρείς…
 
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X