Ο Ντι Κάπριο θα κάνει ταινία το σκάνδαλο της VW thumbnail

Ο Ντι Κάπριο θα κάνει ταινία το σκάνδαλο της VW

Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την αγορά των δικαιωμάτων – Δουλεύεται ήδη ο τίτλος της ταινίας


Σε Λερναία Ύδρα εξελίσσεται το σκάνδαλο με το λογισιμικό που παραποιούσε τις μετρήσεις εκπομπών αερίων για την Volkswagen. Ένα… κεφάλι κόβει, δύο φυτρώνουν στη θέση του, συντηρώντας το θέμα σε μόνιμη βάση στην επικαιρότητα. Το… τελευταίο κτύπημα για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έρχεται από το… Χόλιγουντ. Ο Λενονάρντο Ντι Κάπριο εμπνεύστηκε από την όλη ιστορία – προφανώς και από την παγκόσμια έκταση που έλαβε – και εξέφρασε την πρόθεση να γυρίσει ταινία το μέγα σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε.


Ήδη η VW έχει πληρώσει ακριβά την αποκάλυψη του σκανδάλου, καθώς θα υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, που θα μετράται σε αρκετά δισ. ευρώ, ενώ το ίματζ της εταιρίας έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη. Παράλληλα απολύθηκε ο διευθυντής της εταιρίας, Μάρτιν Γουίντερκορν, ενώ έχει ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα από τη δικαιοσύνη, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες. Η δε εταιρία, ανέλαβε τη δέσμευση να αντικαταστήσει με δικό της κόστος, όλα τα παραποιημένα λογισμικά παγκοσμίως, τόσο στα αυτοκίνητα που φέρουν το σήμα της, όσο και στις θυγατρικές εταιρίες της, στους κινητήρες των οποίων έχουν χρησιμοποιηθεί.

Όπως αναφέρεται στο site της εταιρίας παραγωγής του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την αγορά των δικαιωμάτων της ιστορίας. Ο αστέρας του Χόλιγουντ είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένος με τα ζητήματα που αφορούν το κλίμα του πλανήτη, καθώς πέρυσι διορίστηκε από τον ΟΗΕ παγκόσμιος πρέσβης για την ευαισθητοποίηση του κόσμου αναφορικά με την κλιματική αλλαγή.

Ήδη δουλεύεται ο τίτλος της ταινίας, ο οποίος ενδέχεται να είναι ένας εκ των   «Body of Lies» and «Total Recall», ενώ οι συνεργαζόμενες εταιρίες γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, καθώς η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν επιθυμεί τη συντήρηση του θέματος στην επικαιρότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X