Μοσχαρίσιες μπριζόλες ψημένες σε χοντρό αλάτι

<p class="blue" style="text-align: justify;">Υλικά</p>
<ul style="text-align: justify;">
<li class="ingredient">
<p>4 μοσχαρίσιες μπριζόλες χωρίς λίπος</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>2-3 κουτ. σούπας αλάτι χοντρό</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>1 κρεμμύδι</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>1 λεμόνι, σε λεπτές ροδέλες</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>2-3 σκελίδες σκόρδο, σε φετούλες</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>χυμό από 1 λεμόνι</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>πιπέρι φρεσκοτριμμένο</p>
</li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<p class="blue" style="text-align: justify;">Διαδικασία</p>
<div class="info-left-d">
<p class="red me-steps" style="text-align: justify;">Βήμα 1</p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">Ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι ή ένα τηγάνι από μαντέμι. Καλύπτετε τον πάτο του με ένα ελαφρύ στρώμα χοντρού αλατιού. Απλώνετε από πάνω το κρεμμύδι, το λεμόνι και το σκόρδο, όλα σε φετούλες.</p>
<p class="red me-steps" style="text-align: justify;">Βήμα 2</p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">Αφήνετε μερικά λεπτά να ζεσταθούν και τοποθετείτε πάνω σε αυτά τις μπριζόλες. Τις ψήνετε σε δυνατή φωτιά για περίπου 10-15 λεπτά (ανάλογα με το πάχος τους και τα γούστα σας). Αν χρειαστεί, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στη μέση του ψησίματος.</p>
<p class="red me-steps" style="text-align: justify;">Βήμα 3</p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">Περιχύνετε τις μπριζόλες με χυμό λεμονιού και τις σερβίρετε χωρίς να αλατίσετε, προσθέτοντας μόνο πιπέρι φρεσκοτριμμένο.</p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;"> </p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;"> </p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;"> </p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα