Το στοματικό σεξ αυξάνει το μήκος... του πέους thumbnail
Κεφάλαιο μέγεθος πέους. Αν και οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται τόσο για το μέγεθος του πέους αλλά περισσότερο για τον τρόπο που ο άνδρας κάνει έρωτα, η ανησυχία για το μέγεθος είναι πολύ δύσκολο να βγει από το μυαλό του άνδρα. Άνδρες κάθε ηλικίας αναζητούν μεθόδους για να το

Το στοματικό σεξ αυξάνει το μήκος… του πέους

Κεφάλαιο μέγεθος πέους. Αν και οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται τόσο για το μέγεθος του πέους αλλά περισσότερο για τον τρόπο που ο άνδρας κάνει έρωτα, η ανησυχία για το μέγεθος είναι πολύ δύσκολο να βγει από το μυαλό του άνδρα. Άνδρες κάθε ηλικίας αναζητούν μεθόδους για να το αυξήσουν, πολλές φορές χωρίς να υπάρχει προφανής βιολογικός λόγος. Τα αίτια πολύ συχνά είναι βμόνον ψυχολογικά και έχουν να κάνουν και με τα μη ρεαλιστικά πρότυπα που οι ταινίες πορνό προβάλλουν.


Ωστόσο υπάρχει μια πληροφορία που πολλοί άνδρες θα βρουν ενδιαφέρουσα. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sexual Medicine», ερευνητές υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ το πέος του άνδρα μεγαλώνει περισσότερο σε σύγκριση με άλλα είδη και τεχνικές σεξ.  Πιο συγκεκριμένα ο Debby Herbenick, ερευνητής από το Πανεπιστήμιο Indiana και η επιστημονικήξ του ομάδα ζήτησαν από 1,661 άνδρες να μετρήσουν το μήκος και το πάχος του πέους τους. Αρχικός σκοπός της έρευνας και των μετρήσεων ήταν να μελετηθεί η σωστή εφαρμογή του προφυλακτικού στο ανδρικό μόριο. Μεταξύ άλλων μελετήθηκαν και οι διαφορετικοί τρόποι διέγερσης και πώς αυτοί οδηγούν σε διαφορετικά αποτελέσματα των μετρήσεων του πέους. 


Το στοματικό σεξ ήταν μια από τις πρακτικές που είχαν καλύτερα αποτελέσματα όσοω αφορά στην επίτευξη μεγαλύτερης στύσης συγκριτικά με άλλες μεθόδους. Οι ερευνητές ωστόσο τονίζουν: Υπάρχει και περιθώριο λάθους στην έρευνα. "Δεν είμαστε 100% βέβαοι για το αποτέλεσμα, διότι δε γνωρίζουμε  αν οι άνδρες με το μεγαλύτερο μέγεθος πέους συνήθιζαν να κάνουν στοματικό σεξ περισσότερο ή αν το στοματικό σεξ μεγάλωνε το μόριό τους. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X