Αντίθεση Ερμή – Ουρανού: με κομμένη την ανάσα   thumbnail

Αντίθεση Ερμή – Ουρανού: με κομμένη την ανάσα


Είναι κάποιες φορές που ο χώρος και οχρόνος μας φαίνονται πολύ στενοί και μικροί και δεν μας αρκούν, αισθανόμαστε να μας πιέζει αυτή κατάσταση σαν να θέλουμε να βγούμε από ένα σκοτεινό τούνελ. Σίγουρα ούτε ο χώρος της εργασίας μας έχει αλλάξει, αλλά ούτε διαταράχθηκε ο χρόνος, αλλά απλά η υποκειμενική μας αντίληψη για αυτά. Δεν έχουμε δηλαδή μια αντικειμενική και ρεαλιστική αντίληψη του χωροχρόνου. Αυτό μας οδηγεί προφανώς σε εσφαλμένα συμπεράσματα και κατά συνέπεια σε διαφωνίες με τους συνεργάτες μας και όχι μόνο.


Άνοιξε το παράθυρο…


Η αντίθεση αυτή μας προκαλεί ένα είδος προσωπικής ασφυξίας, πιστεύουμε απόλυτα στον εαυτό μας και τις ικανότητές μας, είμαστε εγωιστές και καταλήγουμε να γινόμαστε αγενείς με τους άλλους αν μας αμφισβητήσουν. Είμαστε τρομερά βιαστικοί και αγχώδεις και συνήθως οι αποφάσεις μας αν και είναι σε μια σωστή κατεύθυνση έχουν σημαντικά λάθη, τα οποία όμως αρνούμαστε να παραδεχτούμε. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι μόνο η δική μας άποψη είναι η σωστή και εκτός του ότι το κάνουμε τελείως άκομψα, επιμένουμε να αδιαφορούμε για την γνώμη των άλλων. Αυτό είναι φυσικό να μας οδηγεί σε παρεξηγήσειςκαι να νοιώθουμε ασφυξία.


Επιρροές στα Ζώδια


Ο Ερμής από τον Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό, βρίσκονται στην διαμάχη του εγώ με το εμείς και όχι μόνο. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε μια έντονη δραστηριότητα, θα κινηθείτε σε διάφορους χώρους προκειμένου να επιλύσετε τα προβλήματά σας, ωστόσο μάλλον θα περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα. Θα είστε αρκετά επίμονοι και δεν θα ακούτε τους άλλους. Ίσως σας προκύψει κάποιο ξαφνικό ταξίδι, κυρίως για επαγγελματικές εκκρεμότητες, να είστε πολύ προσεκτικοί.Αισθηματικά θα πρέπει να συγκρατηθείτε για να μην δημιουργήσετε ένταση με τον σύντροφό σας. Ίσως βρεθείτε με κάποια παλιά σας σχέση και σκεφτείτε για μια παράλληληεπανασύνδεση . Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε πιθανόν τον κεραυνοβόλο έρωτα ή θα κάνετε μια περίεργη επιλογή. Γενικά η επίδραση της αντίθεσης αυτής χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία για να μην φτάσετε σε έντονες καταστάσεις. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X