Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια  thumbnail

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 26/10 έως και 30/10;


 ΚΡΙΟΣ


aries


Συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε φάση που θεωρείς αναγκαία μια σωστή συμπεριφορά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτή την στιγμή έχεις πολλές πρακτικές υποθέσεις να διευθετήσεις που απαιτούν πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σου, οπότε το να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα σου δώσει δύναμη να αντιμετωπίσεις ό,τι δυσκολία προκύψει στην προσωπική σου ζωή. Το να προσφέρεις στους γύρω σου είναι, αυτή την στιγμή, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις γιατί, κατά κάποιο τρόπο, κρίνεσαι ακόμα και από την πιο απλή συμπεριφορά. Είναι γενικά μια περίοδος που «καθαρίζεις» από κάθε αρνητική εσωτερική κατάσταση, και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να «ελαφρύνεις» περισσότερο. Η σχέση με έναν Ιχθύ είναι πιο εύκολη γιατί όλα θα «ανοίξουν» ξαφνικά και εσύ θα πρέπει να έχεις ήδη προετοιμαστεί ψυχολογικά για να υπάρχει μέλλον, θετικό μέλλον. Από την άλλη, με έναν Σκορπιό σας δένουν πολλά πράγματα αλλά, από την πλευρά σου, χρειάζεται ένα είδος αυτοθυσίας για να είστε μαζί και να πάει καλά η σχέση.


ΤΑΥΡΟΣ


taurus


Έχεις μια μοναδική ευκαιρία αυτό το διάστημα να ανοιχτείς περισσότερο και να δοθείς με όλη την δύναμη της καρδιάς σου σε αυτό που επιθυμείς. Μην αφήσεις τον εγωισμό να σε καταπιεί γιατί οι σκέψεις σου μερικές φορές παλαντζάρουν, και είναι εύκολο να ξεφύγεις από τον στόχο σου. Η Πανσέληνος, που γίνεται στις 27 του μήνα, φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες σου που είναι πολύ βαθιά ριζωμένες και, με κάποιο τρόπο, βρίσκεις ένα δρόμο και τις εκφράσεις πολύ δυναμικά. Αρκεί να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην έχεις κάποιο ξέσπασμα, που μπορεί να είναι και άδικο. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να την πληρώσει ένας Σκορπιός και να χαλάσεις την ισορροπία μεταξύ σας. Μια ευκαιρία που σου παρουσιάζεται στον ερωτικό τομέα είναι μοναδική για να μπορέσεις να κάνεις από κοινού πράγματα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα κάνει και τους δύο να πιστέψετε ότι τελικά μπορείτε να είστε μαζί και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ δημιουργικό. Παρθένος και Ιχθείς έχουν την τιμητική τους. Με έναν Κριό η έναν Ζυγό επιλέγεις να κρατάς αποστάσεις παρά να εμβαθύνεις τη σχέση σου μαζί τους καθώς η επικοινωνία σας «κολλάει» και ίσως να μην είσαι και τόσο ευχαριστημένος/η από την ανταπόκρισή τους στις δικές σου ανάγκες.


ΔΙΔΥΜΟΙ


gemini


Είναι η περίοδος που εξελίσσεσαι και βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη. Από την πλευρά σου χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς λιγότερο επικριτικός/ή γίνεται γιατί μπορεί να πέσεις στην φάση της ανάλυσης των λαθών που κάνει το άλλο άτομο απέναντί σου και να «χαθείς». Μην το κάνεις αυτό γιατί θα χαλάσεις την σχέση σου μαζί του ακόμα και για πολύ απλά θέματα, και αυτό δεν σε συμφέρει. Η σχέση με έναν Τοξότη σίγουρα θα περνάει από φάσεις δύσκολες γιατί ανοίγονται όλα τα χαρτιά μεταξύ σας και αυτό είναι που σας στριμώχνει. Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας πιθανόν να σου ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να σε κάνει να αλλάξεις όλη σου την τωρινή πραγματικότητα. Πρόσεξε μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να πέσεις με τα μούτρα και να απομονωθείς από τους δικούς φίλους και άτομα της εμπιστοσύνης σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


cancer


Είσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι αποτοξινώνεσαι από οτιδήποτε αρνητικό οπότε, αν ήδη η σχέση σου νιώθεις ότι σε βαραίνει, πιθανόν να έχεις πάρει αποφάσεις να την σταματήσεις, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν οι συνθήκες. Το πιο σημαντικό για σένα είναι ότι έχεις διάθεση για επικοινωνία αλλά και για ξεκάθαρες κουβέντες, οι οποίες θα είναι βασισμένες πάνω σε μια πρακτική βάση και όχι πάνω σε αερολογίες. Έχεις την δύναμη και βλέπεις πολύ ξεκάθαρα πλέον τι είναι αυτό που θέλεις, με αποτέλεσμα αυτό να σε βοηθάει να δεις εσύ που βρίσκεσαι. Με έναν Παρθένο υπάρχει μια καλή βάση που μπορείς να προχωρήσεις και να περνάς όμορφα. Ένα ταξίδι θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες άσχημες στιγμές και να έρθεις πιο κοντά ακόμα και με έναν Ζυγό που μερικές φορές τον/την νιώθεις πολύ μακριά σου λόγω της μεγάλης του κοινωνικότητας. Οι αντιφάσεις και οι συγκρούσεις με έναν Κριό σε αναστατώνουν και αυτές οι στιγμές είναι που σκέφτεσαι να τα παρατήσεις όλα γιατί δεν βρίσκεις την επικοινωνία που ζητάς. Για να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις έχεις ανάγκη από διπλωματία περισσότερο από ποτέ.


ΛΕΩΝ


leo


Οι σκέψεις σου σε βοηθούν να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις και να γίνεις όσο μπορείς περισσότερο εύκολος/η στην επικοινωνία. Αυτό σίγουρα σε κάνει να τοποθετήσεις σωστά τα πράγματα, χωρίς να αδικείς τον εαυτόν σου, αλλά ούτε και το άλλο πρόσωπο. Έχεις ένα δισταγμό που σε κρατάει μακριά από έναν Ταύρο ή έναν Σκορπιό, ο οποίος όμως -ευτυχώς για σένα- θα αρχίσει σιγά-σιγά να φεύγει και να εξανεμίζεται. Κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου και σε κρατούν σε ψυχική απομόνωση θα καταλάβεις ότι είναι μόνο στο μυαλό σου. Θα είσαι αρκετά κτητικός/ή αλλά δεν θα το δείχνεις, γιατί δεν θα θέλεις και να εκτεθείς,. Φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις γιατί, όσο και να το κρύβεις, θα φανεί στο τέλος. Με έναν Τοξότη η σχέση απαιτεί πλέον να είστε και οι δύο όσο μπορείτε περισσότερο ειλικρινείς και ανοικτοί, ενώ με έναν Ιχθύ γίνεται μια ζύμωση ακόμα και σε κάποια κοινά επαγγελματικά θέματα που θα σας φέρουν πολύ κοντά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


virgo


Αυτή την περίοδο περνάς καλά γιατί όλα είναι πιο εύκολα και περισσότερο, τουλάχιστον από την πλευρά σου, αισιόδοξα. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρεις τον αληθινό σου εαυτό, οπότε μετά δεν θα κινδυνεύεις να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια, καθώς χρειάζεσαι και την αυτονομία σου σε ένα επίπεδο. Αυτό που ενδεχομένως να σου δημιουργήσει πρόβλημα, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, είναι να σε βάλει σε πειρασμό κάποιο άτομο και να σκεφτείς να ενδώσεις, ενώ είσαι ήδη σε σχέση. Φρόντισε να το αποφύγεις όμως γιατί, στο τέλος, όλο αυτό θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Σε απασχολεί ένας Τοξότης και το τι θα γίνει μεταξύ σας, καθώς η σχέση σας δεν πάει ούτε μπρος ούτε πίσω, πράγμα που σε κουράζει. Μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου γιατί αυτός θα σε βγάλει στην στεριά χωρίς πολύ πόνο. Με έναν Κριό όλα είναι εύκολα και δύσκολα μαζί γιατί γίνονται συνέχεια ανατροπές, είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά του, κι έτσι δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί καμία κατάσταση.


ΖΥΓΟΣ


libra


Ο Ερμής, που είναι ακόμα στο ζώδιό σου, σε βοηθάει να κινείσαι με έναν τρόπο αρκετά δυνατό για την δική σου πραγματικότητα. Η δική σου αλήθεια είναι η αρμονία και η συντροφικότητα οπότε αυτή την επιδιώκεις με κάθε τρόπο, και σίγουρα σε ευχαριστεί όταν την λαμβάνεις και από άλλο πρόσωπο. Έχεις στο μυαλό σου μια σχέση που σε αυτή τη φάση δεν είναι όπως εσύ θα επιθυμούσες αλλά δεν τολμάς να κάνεις το βήμα γιατί δεν ξέρεις την αντίδραση του άλλου προσώπου. Καλό θα ήταν όμως να δοκιμάσεις γιατί μπορεί κι εκείνος/η να περιμένει από εσένα να κάνεις το πρώτο βήμα. Γι' αυτό λοιπόν, μην το παίρνεις κατάκαρδα αν δεν γίνεται η κίνηση που περιμένεις. Με έναν Κριό ταιριάζεις πολύ αλλά νιώθεις πίεση μερικές φορές από την πλευρά του στο να δράσεις στο εδώ και τώρα. Και εσύ γενικά, σαν άτομο, είσαι αναποφάσιστος/η και αυτό είναι που σου αφαιρεί εύκολα το προνόμιο της ευτυχίας. Κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να γίνουν πιθανόν να σε εκθέσουν, αλλά τελικά θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις γιατί έχεις διπλωματία και εξυπνάδα μέσα σου.[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X