Ευκαιρία για όλους

Εκτεταμένο rotation αναμένεται να κάνει ο Μάρκο Σίλβα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά την Τετάρτη (19.30) για το Κύπελλο.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει ανάσες στους παίκτες που έχουν «τραβήξει όλο το κουπί» το τελευταίο διάστημα και θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει λίγο έως καθόλου στη σεζόν.
 
Περιμένουμε, λοιπόν, στο αυριανό ματς στο Καραϊσκάκη να δούμε την επανεμφάνιση του Ντα Κόστα, του Φινμπόγκασον, του Μπουχαλάκη που είναι πια έτοιμος, του Αυλωνίτη, την επιστροφή του Σαλίνο, τον Ερνάνι για πρώτη φορά βασικό, τον Κολοβό επίσης, την παρθενική επίσημη παρουσία του Καπίνο, αλλά και για κάποιο διάστημα τους Ζντιέλαρ, Τζανδάρη, Γιαννιώτα. 
 
Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν σε λίγη ώρα στο Ρέντη και το μεσημέρι ο Σίλβα θα ανακοινώσει την αποστολή με όλες αυτές τις αλλαγές.
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζητάει από τους παίκτες του συνεχώς να μην υπάρξει η παραμικρή χαλάρωση και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό για νίκες παντού.
 
Ενόψει Βέροιας περιμένει την επιστροφή του Καμπιάσο και του Ντουρμάζ, ενώ τον Αργεντινό τον υπολογίζει και τον χρειάζεται πολύ για την αναμέτρηση με την Ντιναμό την επόμενη εβδομάδα. 
 
Θέμα συζήτησης και αφιερωμάτων στον Ολυμπιακό έχει γίνει και το γεγονός ότι στα 8 από τα 11 φετινά παιχνίδια της έχει σκοράρει από δύο γκολ σε δεκάλεπτα των αγώνων, αιφνιδιάζοντας απολύτως τους αντίπαλούς της. Επίσης ότι καμία ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, εκτός από το γκολ της Άρσεναλ με τον Γουόλκοτ! Αλλά και ότι καμία ομάδα πλην της Μπάγερν δεν έχει βάλει πρώτη γκολ στον Ολυμπιακό στη φετινή σεζόν.

Σχετικά άρθρα