Πώς θα κάνεις τον άνδρα να σε ερωτευτεί (σαν τρελός) thumbnail

Σοφία, αναγνώστρια του boro.gr

Η αναζήτησή σας μοιάζει σαν τις παλιές μαγικές συνταγές όπου ένα αόρατο νήμα τραβούσε ένα αντικείμενο και αυτό φαινόταν απλά να μαγνητίζεται από αυτόν που τραβά το νήμα. Όμως το αντικείμενο στην περίπτωση αυτή είναι ένας άνθρωπος και το αόρατο νήμα φαίνεται μια πετονιά. Δε μπορείτε να ξεγελάσετε έναν άνθρωπο όπως ένα ψάρι. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα νιώσει πως "κάτι δεν πάει καλά". Ο καλύτερος τρόπος να μα

Πώς θα κάνεις τον άνδρα να σε ερωτευτεί (σαν τρελός)

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Έχω γνωρίσει κάποιον που μου αρέσει πραγματικάτι να κάνω ώστε να κολλήσει μαζί μου χωρίς να φανεί ότι το επιδιώκω…


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Κατσαρός


Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Η αναζήτησή σας μοιάζει σαν τις παλιές μαγικές συνταγές όπου ένα αόρατο νήμα τραβούσε ένα αντικείμενο και αυτό φαινόταν απλά να μαγνητίζεται από αυτόν που τραβά το νήμα. Όμως το αντικείμενο στην περίπτωση αυτή είναι ένας άνθρωπος και το αόρατο νήμα φαίνεται μια πετονιά. Δε μπορείτε να ξεγελάσετε έναν άνθρωπο όπως ένα ψάρι. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα νιώσει πως "κάτι δεν πάει καλά". Ο καλύτερος τρόπος να μαγνητίσετε έναν άνθρωπο είναι να περάσετε από μπροστά του και να ανοίξετε μια συναναστροφή μαζί του. Αν τελικά θα συμβεί αυτό που ζητάτε είναι θέμα τύχης. Όμως αν πάρετε το ρίσκο σας και είστε το ίδιο έτοιμη να κερδίσετε όσο και να χάσετε θα δείτε ότι έχετε μια δύναμη σαν αυτή που θα σας κάνει να χαρείτε αν τελικά σας θέλει ο άνθρωπος που θέλετε: Τη δύναμη της επιλογής και της διεκδίκησης. Αυτό είναι κατεξοχήν ερωτικό στοιχείο σε κάθε άνθρωπο.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X