Η Volley League «Πάμε Στοίχημα» κάνει σερβίς στα κανάλια Novasports!

Η Volley League «Πάμε Στοίχημα», κάνει σερβίς στο παρκέ των καναλιών Novasports! Και τη φετινή σεζόν το ελληνικό βόλεϊ θα παίζει στα αθλητικά κανάλια της Nova, τα οποία θα καλύψουν τους αγώνες με τον αρτιότερο τρόπο, προσφέροντας στους συνδρομητές τους, τα πάντα γύρω από την αγαπημένη τους ομάδα. H κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports, υπόσχεται να μεταφέρει όλη τη δράση, με δύο live αγώνες κάθε αγωνιστική και την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη κάθε Τρίτη στις 19:00 στα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο και το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και στις πόλεις που εδρεύουν, με τίτλο «Block 12», που θα προβληθεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 22:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, καθώς και από το web TV του Novasports.gr και την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τ’ αστέρια των ομάδων, τα σχέδια τους για το νέο πρωτάθλημα, την προετοιμασία τους καθώς και στιγμές από την καθημερινότητα τους με μία διαφορετική ματιά. Μεταξύ άλλων στο αφιέρωμα οι φίλοι του βόλεϊ θα παρακολουθήσουν πως ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ ατενίζει το μέλλον αφ’ υψηλού από τον Λευκό Πύργο, τους Ντόκιτς και Πάρις να ετοιμάζουν λουκούμι Σύρου, τους αδερφούς Δαλακούρα να τρώνε σπιτικό φαγητό στο πατρικό τους, την παρέα του Ολυμπιακού να σαλπάρει από το Μικρολίμανο καθώς και τους ξένους του Παναθηναϊκού να κάνουν βόλτα στην Ακρόπολη. Το ντοκιμαντέρ «Block 12» θα μεταδοθεί και σε επανάληψη, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 23:00 από το Novasports 3 και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε εμβόλιμη ημερομηνία, οι φίλοι του βόλεϊ θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 18:00 από το Novasports 7 τον μεγάλο αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ Ηλία Παπαϊωάννου. Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 18:00 θα μεταδοθεί από το Novasports 3, το παιχνίδι Παναχαϊκή-Φοίνικας Σύρου, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Γιώργου Μαρκόπουλου.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα