Θέλει νίκη ηρεμίας στη Λεωφόρο

Ευκαιρία για να πάρει με το «καλημέρα» προβάδισμα πρόκρισης έχει ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της φάσης του ομίλων του Κυπέλλου. Το Τριφύλλι υποδέχεται στη Λεωφόρο στις 17.15 τον Λεβαδειακό με στόχο μια νίκη που θα τον θέσει επικεφαλής στη βαθμολογία μετά και την ισοπαλία της Κέρκυρας με την Παναχαϊκή.
Κυρίως όμως οι Πράσινοι αναζητούν μια εύκολη, καθαρή, δίχως άγχος και, ει δυνατόν, με ευρύ σκορ νίκη προκειμένου να μην επιτρέψουν να βαρύνει περισσότερο το κλίμα στη Λεωφόρο μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει ροτέισον προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες που έχουν συνεχόμενους αγώνες αλλά παράλληλα να δώσει χρόνο και σε όσους δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά. Γι’ αυτό άλλωστε αποκλείστηκαν από την αποστολή οι βασικοί την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα αλλά και σε όλα τα τελευταία ματς Ζέκα, Καρέλης, Νάνο, Ατζαγκούν και Αμπέντ.
Τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα είναι ο Βέμερ, ο οποίος επανακάμπτει έπειτα από δύο μήνες, ο Νίνης που θα πάρει φανέλα βασικού έπειτα από αρκετό καιρό μαζί με τον Χουχούμη, όπως και ο Κλωναρίδης που δεν έχει αγωνιστεί στην αρχική ενδεκάδα σε κανένα ματς πρωταθλήματος.
Επίσης στο τέρμα αναμένεται να παίξει ο Κοτσόλης, στο κέντρο της άμυνας ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Κουτρουμπή ελλείψει άλλων λύσεων (θα πάρει ανάσες και ο Ταυλαρίδης), στην επίθεση ο Πέτριτς, ενώ διεκδικούν τρεις θέσεις οι Λαγός, Λουντ, Πράνιτς, Καλτσάς και ο νεαρός Βασίλης Αγγελόπουλος, αναλόγως με το σχήμα που θα επιλεγεί.
Αναλυτικά στη διάθεση του Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Λαγός, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ. και Λάμπρου.
Δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού ο Τελάντερ και ο Σάντσεθ, όπως βεβαίως και ο Εσιέν, αλλά και οι Μπούρμπος, Δώνης.

Σχετικά άρθρα