Μανωλάς: «Ελπίζω σε θετική κατάληξη με Πογιέτ»

Ο Στέλιος Μανωλάς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη της ομάδας του στα «Πηγάδια», ενώ αναφέρθηκε στον Γκας Πογιέτ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε στην κάμερα του OTE TV: «Το κύπελλο μας ενδιαφέρει πολύ. Γι’ αυτό ήρθαμε να νικήσουμε ή έστω να πάρουμε την ισοπαλία, γιατί μετά έχουμε τα παιχνίδια με Πανελευσινιακό και Λάρισα. Κάναμε καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ. Κινδυνεύσαμε μια δυο φορές, αλλά τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για την πιθανότητα να μείνει στον πάγκο της ομάδας: «Είμαι προσωρινός, όπως συμβαίνει συνήθως όταν αποχωρεί ο πρώτος προπονητής. Η ομάδα μου έκανε αυτή την τιμή. Σήμερα έχει έρθει ο νέος προπονητής και συζητάει, πιστεύω ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη η υπόθεση».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, ιδιαίτερα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ένα τέτοιο ματς πρέπει να είναι μια γιορτή, να διεξαχθεί σε καλές συνθήκες, με καλή διαιτησία και να κερδίσει ο καλύτερος». 

Σχετικά άρθρα