«Διπλό» πρόκρισης στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος κατάφερε να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από τη Βέροια, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 2-1 για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των «16». Σκόρερ οι Ανσαριφάρντ (10′) και Χαλκιαδάκης (31′) για τους «κυανέρυθρους», ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Κάπελ (74′).

Οι Νεοσμυρνιώτες παρότι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στο Αγρίνιο κατάφεραν να νικήσουν για δεύτερη φορά σε λιγότερο από έναν μήνα τον Παναιτωλικό (είχε προηγηθεί το επίσης εκτός έδρας 5-1 για το πρωτάθλημα), αυτή τη φορά για τη διοργάνωση του κυπέλλου.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό με τον Ανσαριφάρντ, ενώ στο 31ο λεπτό ο Χαλκιαδάκης έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρηση την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν με τον Κάπελ στο 74ο λεπτό. Η νίκη αυτή δίνει στον Πανιώνιο σαφές προβάδισμα πρόκρισης από τον 2ο όμιλο, στον οποίο μετέχουν και οι Ζάκυνθος και Εργοτέλης που ήρθαν ισόπαλοι την Τρίτη με σκορ 2-2.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Καμαρά (17′ Μαρκόβσκι), Κουτρομάνος, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Παπάζογλου, Μπεχαράνο (59′ Ρουσκουσέδα), Πάουλο, Ρομέρο (59′ Κάπελ), Μύγας, Ουάρντα.

Πανιώνιος: Διούδης, Ρισβάνης (83′ Οικονόμου), Μητρόπουλος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Τασουλής, Ανσαριφάρντ (72′ Καραμάνος), Καθάριος (63′ Σιώπης), Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μασούρας.

Σχετικά άρθρα