ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Cream cheese με φιστικοβούτυρο

<p class="blue" style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά</strong></span></p>
<ul style="text-align: justify;">
<li class="ingredient">
<p>350γρ. τυρί κρέμα</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>150ml κρέμα γάλακτος 35%</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>200γρ. φιστικοβούτυρο</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>70γρ. αλμυρά φιστίκια (peanuts) + μερικά ακόμη για διακόσμηση</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>250γρ. σοκολάτα γάλακτος</p>
</li>
<li class="ingredient">
<p>150γρ. butterscotch </p>
</li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<p class="blue" style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Διαδικασία</strong></span></p>
<div class="info-left-d">
<p class="red me-steps" style="text-align: justify;">Βήμα 1</p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και σπάτε τα αλμυρά φιστίκια σε μικρά κομμάτια.</p>
<p class="red me-steps" style="text-align: justify;">Βήμα 2</p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φιστικοβούτυρο και την butterscotch μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Προσθέτετε τα σπασμένα φιστίκια και ανακατεύετε. Σερβίρετε το μίγμα σε μπολάκια, περιχύνετε με τη λιωμένη σοκολάτα και γαρνίρετε με λίγα ολόκληρα φιστίκια.</p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;"> </p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;"> </p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;"> </p>
<p class="instructions" style="text-align: justify;">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα