Το ζώδιο του Σκορπιού και οι σχέσεις του με τα άλλα ζώδια thumbnail

Το ζώδιο του Σκορπιού και οι σχέσεις του με τα άλλα ζώδια

Είναι οι άνθρωποι που ζουν για το θάνατο και την αναγέννηση, αυτοί που θα έκαναν τα πάντα για τον εκλεκτό της καρδιάς τους, αλλά που ταυτόχρονα απαιτούν και τα πάντα από τους άλλους.

 

Με οδηγό τα παραπάνω, ας δούμε πώς μπορεί να εξελιχθεί ο δεσμός ενός Σκορπιού με κάθε ένα από τα υπόλοιπα ζώδια:

 

Κριός – Σκορπιός: Η απόλυτη σεξουαλική σχέση. Όσο κρατάει η χημεία, αυτό το ζευγάρι δεν θα έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Η κρεβατοκάμαρα γίνεται ο… ομφαλός της γης. Με το πέρας όμως αυτής της εποχής, μάλλον ο Κριός θα φύγει τρέχοντας, αφού το συναίσθημα δεν είναι στο φόρτε του.

 

 

Ταύρος – Σκορπιός: Αυτό το ζευγάρι μπορεί να περάσει τον Bill Gates στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Η ασφάλεια (και ιδιαίτερα η υλική) είναι πρωταρχική ανάγκη και για τους δύο και μαζί μπορούν να αποκτήσουν ό,τι χρειάζονται, για να νιώσουν αυτάρκεις. Μη φοβηθείτε να προχωρήσετε μαζί στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής. Η επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη.

 


Δίδυμος – Σκορπιός: Μια από τις δυσκολότερες σχέσεις, αφού τα βασικά αιτήματα των δύο ζωδίων είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Ο Δίδυμος ζητάει την ανεξαρτησία, ενώ ο Σκορπιός απαιτεί την απόλυτη δέσμευση. Καλύτερα να μείνετε φίλοι.

 


Καρκίνος – Σκορπιός: Από τις επιτυχημένες συνταγές. Τυλιγμένοι στο συναίσθημα, μπορούν να ζήσουν μέσα στο σπίτι τους για πάντα και να είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Η οικογένεια είναι από τα δυνατά σημεία αυτού του ζευγαριού και συνήθως καταφέρνουν να τη δημιουργήσουν σε σχετικά νεαρή ηλικία. Ο Καρκίνος με τη μητρική συμπεριφορά του απέναντι στους συντρόφους του, δίνει στον Σκορπιό την απόλυτη αίσθηση σιγουριάς που χρειάζεται, για να προχωράει στη ζωή.

 


Λέων – Σκορπιός: Εδώ, παρότι η φύση των ζωδίων είναι ασύμβατη, ο Σκορπιός μπορεί να εξυπηρετήσει επιτυχώς την ανάγκη του Λέοντα για θαυμασμό και δημιουργία αυλής. Προσθέτοντας και μία γερή δόση sex για κάποιο διάστημα, θα είναι και οι δύο απογειωμένοι. Τι θα γίνει όμως όταν ο Λέων που πιστεύει ότι ανήκει στο κοινό του, θα πρέπει να δίνει prive παραστάσεις για τα μάτια του Σκορπιού και μόνο;

 

 

Παρθένος – Σκορπιός: Αυτή είναι μάλλον από τις καλύτερες σχέσεις του Σκορπιού. Ικανοί και οι δύο να στηρίξουν συναισθηματικά μια σχέση υψηλών απαιτήσεων, είναι από τους συνδυασμούς που εξυπηρετούν τις ανάγκες και των δυο. Ο Παρθένος είναι ο μόνος που δεν θα πει ποτέ όχι στον Σκορπιό, αφού η ανάγκη του να υπηρετεί, τον κάνει έναν από τους πιο καλόβολους συντρόφους, έστω κι αν είναι λίγο γκρινιάρης…

 


Ζυγός – Σκορπιός: Εδώ έχουμε δύο ζώδια που δεν μπορούν να ζήσουν μόνα τους. Ο Ζυγός μέσα από τον σύντροφό του προσπαθεί να τονώσει την προσωπικότητά του και ο Σκορπιός να νιώσει ότι χωρίς εκείνον ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει. Φυσικά και θα μπορούσαν να πορευθούν μαζί, μέχρι ο Ζυγός να νιώσει την ανάγκη για επιβεβαίωση και ο Σκορπιός νοσταλγία για την ίντριγκα.

 


Σκορπιός – Σκορπιός: Σε κάθε σχέση με άτομα το ίδιου ζωδίου, τονίζονται στο έπακρο τα θετικά και τα αρνητικά του ζωδίου αυτού. Έτσι και εδώ, κυριαρχούν το πάθος, η κτητικότητα, η ζήλια και η τρελή επιθυμία οι δύο να γίνουν ένα. Μία σχέση που δύσκολα θα την καταλάβουν όσοι δεν είναι Σκορπιοί. Το εύρος και το βάθος των συναισθημάτων είναι πολύ μεγάλο. Το λαϊκό άσμα ''Πιο Έρωτας Πεθαίνεις'' σίγουρα γράφτηκε γι’ αυτούς. Προσοχή μόνο μην πεθάνετε από… ασφυξία!

 

 

Τοξότης – Σκορπιός: Εδώ έχουμε έναν πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό. Ο Τοξότης με τη γνωστή αισιοδοξία του, θα δράσει ακόμη και θεραπευτικά στον πιο κλειστό Σκορπιό και εκείνος με την σειρά του θα δώσει στον Τοξότη μια διαφορετική οπτική για θέματα όπως το sex και το συναίσθημα. Η μεγάλη τους αντίθεση είναι η θέση που έχουν απέναντι στην ελευθερία μέσα από τη σχέση. O Σκορπιός δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί τη φιλελεύθερη συμπεριφορά του Τοξότη και μάλλον θα… σαλπάρει για άλλα λιμάνια, στην πρώτη ένδειξη αστάθειας του συντρόφου του.

 

 

Αιγόκερως – Σκορπιός: Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο δυναμικά του ζωδιακού. Είναι και οι δύο άτομα που έχουν στόχους και θέλουν να επιτύχουν. Αναμφίβολα, αυτή η σχέση θα δράσει εποικοδομητικά και για τους δύο. Το επίπεδο συνεργασίας τους μέσα στην καθημερινότητα, θα είναι εξαιρετικά υψηλό και θα προχωρούν μπροστά λύνοντας με σχετική ευκολία τα όποια προβλήματα. Φυσικά, και η σεξουαλική τους ζωή θα είναι πολύ όμορφη, αφού ο Σκορπιός βοηθάει τον κουμπωμένο Αιγόκερω να αποβάλει τα ταμπού. Μια πολύ όμορφη σχέση και εξαιρετικά παραγωγική.

 

 

Υδροχόος – Σκορπιός: Η ημέρα με την νύχτα, θα ήταν ο τίτλος για αυτό το ζευγάρι. Οι διαφορές τους τεράστιες, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Υδροχόος πιστεύει σε μία κοινωνία που όλοι είμαστε ένα και ο καθένας ταυτόχρονα μοναδικός. Μία πεποίθηση που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για τη δράση του. Η διασπαστική ενέργεια έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα θέλω του Σκορπιού, που ονειρεύεται την απόλυτη ένωση με το ταίρι του. Αν προσθέσουμε σε αυτό την ισχυρογνωμοσύνη και των δύο, το αποτέλεσμα μάλλον προς το εκρηκτικό κάνει. Όσο για το sex… ο καλός ο μύλος όλα τ’ αλέθει!

 

 

Ιχθύες–Σκορπιός: Αγάπη, αφοσίωση, κατανόηση. Τρεις λέξεις που περιγράφουν απόλυτα αυτό το ζευγάρι. Η γλυκιά ενέργεια που δίνει ο Ποσειδώνας με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο ούτε το παιδί του Πλούτωνα. Σίγουρα είναι από τις καλύτερες σχέσεις που μπορεί να κάνει ένας Σκορπιός, για να νιώσει ασφαλής. 

 

 

 

 

 

 

- See more at: http://www.astrologos.gr/article/zodio-toy-skorpioy-kai-oi-sheseis-toy-me-ta-alla-zodia#sthash.1d880vEo.dpuf

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X