Ζεστή σαλάτα με ρεβίθια, σπανάκι και κοτόπουλο σοτέ

<div class="ingredients">
<div class="title" style="text-align: justify;">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul style="text-align: justify;">
<li><span>500 </span>γρ σπανάκι</li>
<li>ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των λαχανικών</li>
<li>100 γρ. παξιμάδια ολικής</li>
<li><span>2 </span>σκ. σκόρδο</li>
<li><span>3-4 </span>κλαδάκια ρίγανη φρέσκια</li>
<li><span>1/2 </span>κ.γ. κίμινο </li>
<li>μπαλσάμικο</li>
<li><span>300 </span>γρ ρεβύθια ξερά μουλιασμένα όλη νύχτα και βρασμένα μετά</li>
<li>2 φιλέτα κοτόπουλο σωτέ</li>
<li><span>2 </span>κ.σ. ελαιόλαδο για το σοτάρισμα του κοτόπουλο</li>
</ul>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;">Μέθοδος Εκτέλεσης</p>
<div class="text">
<ul>
<li style="text-align: justify;">Βράζουμε τα ρεβίθια και τα στραγγίζουμε καλά.</li>
<li style="text-align: justify;">Ξεπλένουμε καλά το σπανάκι και χωρίζουμε τα φύλλα από τα κοτσάνια τους.</li>
<li style="text-align: justify;">Σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο (2 κ.σ.) σοτάρουμε τα κοτσάνια από το σπανάκι για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν λίγο.</li>
<li style="text-align: justify;">Προσθέτουμε τα φύλλα κομμένα στα 2, το κίμινο και τα σοτάρουμε και αυτά για 1-2 λεπτά ακόμα.</li>
<li style="text-align: justify;">Χτυπάμε το σκόρδο, τα παξιμάδια και τη ρίγανη στο μούλτι μέχρι να γίνουν τρίμμα αλλά όχι σκόνη.. </li>
<li style="text-align: justify;">Τέλος ρίχνουμε μέσα στα λαχανικά και τα ρεβίθια, τα σοτάρουμε για 2 λεπτά μέχρι να ζεσταθούν λίγο τα ρεβίθια.</li>
<li style="text-align: justify;">Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε μέσα 3-4 κ.σ. μπαλσάμικο.</li>
<li style="text-align: justify;">Σε ένα άλλο τηγάνι σοτάρουμε 2 φιλέτα κοτόπουλο μέχρι να πάρουν καλό χρώμα αλλά να μην στεγνώσουν. </li>
<li style="text-align: justify;">Σερβίρουμε τη σαλάτα με το σοτέ κοτόπουλο.</li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://akispetretzikis.com/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα