Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Γυναίκα από πάνω: Κόλπα που κάνει με το αιδοίο της (ΕΙΚΟΝΕΣ+18)
Γυναίκα από πάνω: Κόλπα που κάνει με το αιδοίο της (ΕΙΚΟΝΕΣ+18) thumbnail

Γυναίκα από πάνω: Κόλπα που κάνει με το αιδοίο της (ΕΙΚΟΝΕΣ+18)

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… 


Ερωτικές συμβουλές από την Κίνα


Η δεσπόζουσα στάση. Κόλπα που κάνει η γυναίκα όταν είναι από πάνω


Οι γυναίκας απολαμβάνουν πολύ να βρίσκονται επάνω στον άνδρα. Από την πλαγιαστή στάση μπορεί ένας άνδρας με μια γρήγορη απαλή κίνηση να φέρει τη γυναίκα στη δεσπόζουσα στάση. Αυτό γίνεται πιο εύκολα σε φαρδύτερο κρεβάτι ή σ’ ένα μεγαλύτερο στρώμα στο πάτωμα. Ένα πιο ευκίνητο ζευγάρι μπορεί και σε μικρότερο χώρο.


Η στάση αυτή έχει 3 πλεονεκτήματα.


Ένα από αυτά είναι ότι ικανοποιεί τις γυναίκες όταν θέλουν να νιώθουν ότι ελέγχουν τον σύντροφό τους και νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν έντονη παρορμητικότητα.Είναι ιδανική όμως και για μια άπειρη και ντροπαλή γυναίκα γιατί δε χρειάζεται να κάνει πολλά πράγματα. Χρησιμοποιώντας αυτή τη γρήγορη κίνηση ο άνδρας, μπορεί να την κάνει να βρεθεί στη δεσπόζουσα στάση άνετα και φυσιολογικά, χωρίς καν να το καταλάβει.


Όταν αντιληφθεί τον εαυτό της στη δεσπόζουσα στάση ηδονίζεται και κάθεται.

Παράλληλα υπάρχει μια βιολογική σπουδαιότητα σε‘ αυτή τη στάση. Μερικές γυναίκες δε μπορούν να φθάσουν σε οργασμό σε άλλη στάση. Στη δεσπόζουσα, η γυναίκα παίζει ένα πιο ενεργητικό ρόλο και μπορεί από μόνη της να διαλέξει τον πιο ερεθιστικό τρόπο και την πιο κατάλληλη γωνία διεισδύσεων.

 
Πλεονεκτήματα και για την εκσπερμάτιση!


Αυτή η στάση έχει μερικά πλεονεκτήματα για τους άνδρες και ειδικότερα τους ηλικιωμένους και τους αδύναμους που τυχαίνει να έχουν νέες γεμάτες σφρίγος ερωτικές συντρόφους. Σ’ όλες σχεδόν τις παραλλαγές αυτής της στάσης, είναι η γυναίκα που τροφοδοτεί τις κινήσεις των διεισδύσεων. Ο άνδρας μπορεί να είναι χαλαρωμένος και να το απολαμβάνει. Επιπλέον πολλοί άνδρες έχουν ευκολότερα εκσπερματικό έλεγχο σ’ αυτή τη στάση. 


Τι συμβαίνει στο πέος όταν η γυναίκα είναι από πάνω- Τα οφέλη της στη διάρκεια της στύσης!


Χρησιμοποιώντας επιπλέον ο άνδρας τη μέθοδο της γρήγορης απαλής κίνησης κατορθώνει να αποφύγει τον αποχωρισμό του πέους από το αιδοίο κατά την αλλαγή της στάσης.  Για τους άνδρες που χάνουν συνήθως τη στύση τους όταν το πέος απομακρύνεται απ’ τη θαλπωρή του αιδοίου ή όταν διακόπτεται η ροή των διεισδύσεων, αυτό μπορεί να είναι η σωτηρία.Παραλλαγές στη δεσπόζουσα στάση της γυναίκαςΜια παραλλαγή εξίσου ευχάριστη είναι όταν η γυναίκα είναι ξαπλωμένη πάνω στο στομάχι του άνδρα και του φιλάει τα χείλη του, ενώ τα πόδια της είναι ανοιχτά ή σφιγμένα. Αυτή η παραλλαγή είναι πιο άνετη επειδή δεν αναγκάζεται να στηρίζεται στα γόνατά της όλη την ώρα.

Ακόμη μπορεί να περιστρέφεται σ’ αργή κίνηση έτσι που η κοιλιά της και τα στήθη της να γλυστρούν πάνω στον άνδρα.

Η ακόμη μπορεί να κάνει μικρές και γρήγορες παλινδρομικές κινήσεις, όπως το ψάρι όταν πιάνεται στο δίχτυ. Πολλές γυναίκες βρίσκουν την τελευταία παραλλαγή πολύ διεγερτική.Όταν πάλι η γυναίκα είναι ξαπλωμένη πάνω στον άνδρα έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα. Ο άνδρας μπορεί να απολαύσει την ομορφιά των γοφών της και να τους γεύεται ερωτικά χαϊδεύοντάς τους.

Τότε μπορεί και πρέπει να εκδηλώσει το θαυμασμό του. Παράλληλα η γυναίκα απ‘ τη στάση αυτή μπορεί να στριφογυρίσει και να φέρει το πρόσωπό της στα πόδια του άνδρα. Πολλές γυναίκες αναφέρουν ότι τους αρέσει ιδιαίτερα να απολαμβάνουν τη δεσπόζουσα στάση καθισμένες με τον εραστή τους στην καρέκλα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X