Champagne με ρόδι

<div class="ingredients">
<div class="title">Δροσιστικό, γευστικό και εύκολο κοκτέιλ για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας! </div>
<div class="title"> </div>
<div class="title"> </div>
<div class="title">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>3-4 ρόδια ή λικέρ ρόδι</li>
<li>ζάχαρη</li>
<li>1 μπουκάλι σαμπάνιας ή κάποιο άλλο αφρώδες οίνο</li>
</ul>
<div class="title">Μέθοδος Εκτέλεσης</div>
<div class="text">
<ul>
<li>Με ένα μαχαίρι κόβουμε τα ρόδια στη μέση και βγάζουμε τα σπόρια τους με μία σπάτουλα και έχοντας ένα μπολ από κάτω μαζεύουμε όλα τα σπόρια που θα βγουν.</li>
<li>Χτυπάμε τα σπόρια μας στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια για 5-10 δευτερόλεπτα. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη ζάχαρη αν θέλουμε το χυμό μας πιο γλυκό. Ρίχνουμε το χυμό σε ένα μπολ αφού πρώτα τον περάσουμε από ένα σουρωτήρι.</li>
<li>Σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, βάζουμε περίπου 5 εκ. χυμό και το γεμίζουμε μέχρι τα ¾ με σαμπάνια</li>
</ul>
<p> </p>
<p>Tip: Αντί για σαμπάνια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αφρώδη οίνο! Και αντί για ρόδι, φράουλες ή ροδάκινα! </p>
<p><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα