Δείτε τη συμπεριφορά των ζωδίων ανάλογα με τη θέση τους στο εργασιακό περιβάλλον. thumbnail
Εργασία… Μία απαραίτητη και βασική απασχόληση για την διαβίωση μας, που άλλες φορές το αντικείμενο της ή το εργασιακό περιβάλλον την καθιστά ευχάριστη, δυσάρεστη ή απλά αδιάφορη.

Δείτε τη συμπεριφορά των ζωδίων ανάλογα με τη θέση τους στο εργασιακό περιβάλλον.

Εργασία… Μία απαραίτητη και βασική απασχόληση για την διαβίωση μας, που άλλες φορές το αντικείμενο της ή το εργασιακό περιβάλλον την καθιστά ευχάριστη, δυσάρεστη ή απλά αδιάφορη.

Εμείς θα σταθούμε στο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο ορίζεται μέσα από τις καθημερινές σχέσεις των εργαζομένων, των προϊστάμενων και των υφισταμένων τους. Φυσικά, παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο, η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά όλων των παραπάνω, τα οποία, επηρεάζονται κατά πολύ, από το ζώδιο και τον ωροσκόπο τους.

Ας δούμε λοιπόν, την επαγγελματική συμπεριφορά του κάθε ζωδίου, ανάλογα με την επαγγελματική του θέση , για να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις!Κριός


Ο Κριός προϊστάμενος: Απαιτεί ταχύτητα και δεν δέχεται να γίνει η δουλειά του με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ο ίδιος έχει ορίσει. Είναι απόλυτος, οξύθυμος, ίσως και προσβλητικός κάποιες φορές,  χωρίς να εννοεί πάντα τα σκληρά του λόγια. Θέλει γρήγορους, αποφασιστικούς και δυναμικούς υπαλλήλους.

Ο Κριός συνάδελφος: Ανταγωνιστικός αλλά όχι ύπουλος. Δεν θα πατήσει ποτέ στις πλάτες συναδέλφων του για να δειχθεί, απλά θα προσπαθεί συνεχώς να είναι ο καλύτερος και πολύ πιθανόν να το καταφέρει. Γενικά αρέσκεται στους τσακωμούς και δεν κρατά τα προσχήματα ούτε στο χώρο της εργασίας του.

Ο Κριός υφιστάμενος: Δυναμικός, ταχύτατος και τίμιος υπάλληλος, που δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Η ασυνέπεια του είναι συνήθως το κύριο ελάττωμα του.Ταύρος


Ο Ταύρος προϊστάμενος: Συνέπεια, αποτελεσματικότητα και εμπιστοσύνη είναι αυτά που θέλει στο περιβάλλον της δουλειάς του. Αυταρχικός και απόλυτος αλλά δεν θα πιέσει ποτέ τους υπαλλήλους του για ταχύτητα, αρκεί να γίνει αυτό που θα ζητήσει, έστω και αργά.

Ο Ταύρος συνάδελφος: Ήσυχος, τίμιος και αξιόπιστος. Δεν προκαλεί πρόβλημα στους συναδέλφους του και έχει καλούς τρόπους. Κοιτάει κυρίως το συμφέρον του και τη δουλειά του και γι’ αυτό δεν είναι και ο ιδανικότερος για να ζητήσει κανείς βοήθεια.

Ο Ταύρος υφιστάμενος: Έντιμος, εργατικός και συνεπής. Δεν φοβάται τη πολλή δουλειά και είναι ακούραστος. Η βραδυκινησία και η αργή εξέλιξη και αποτελεσματικότητα του αποτελούν τα κύρια ελαττώματα του.Δίδυμος


Ο Δίδυμος προϊστάμενος: Είναι κυκλοθυμικός και σχετικά απρόβλεπτος, αφού μπορεί τη μια στιγμή να είναι φίλος με τους υπάλληλους του και την επόμενη στιγμή να φέρεται ως το πιο αυταρχικό αφεντικό. Δεν ανέχεται την αργόστροφη σκέψη  και εκτιμά τους ανθρώπους που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε πολλές δουλειές ταυτόχρονα.

Ο Δίδυμος συνάδελφος: Φιλικός, ευχάριστος, επικοινωνιακός, έξυπνος και έτοιμος να βοηθήσει κάποιον συνάδελφο του ανά πάσα στιγμή. Αρέσκεται στο εργασιακό κουτσομπολιό και δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης για κάτι σημαντικό.

Ο Δίδυμος υφιστάμενος: Έξυπνος, πολυπράγμων και εξαιρετικά ικανός. Ένα από τα κύρια ελαττώματα του είναι η κατά καιρούς ανέντιμη συμπεριφορά του.
Καρκίνος


Ο Καρκίνος προϊστάμενος: Προσφέρει στο περιβάλλον που διευθύνει την αίσθηση οικογενειακής εστίας και θαλπωρής. Είναι γλυκός στους τρόπους του αλλά αρκετά εύθικτος και με πολλά ξεσπάσματα, τα οποία δεν πρέπει να λαμβάνονται στα σοβαρά. Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που εκτιμά.

Ο Καρκίνος συνάδελφος: Συμπαθητικός αν και όχι ιδιαίτερα κοινωνικός. Λίγο καχύποπτος και αρκετά παρεξηγησιάρης, δημιουργεί παρεξηγήσεις από το πουθενά αλλά μόνο λεκτικά, καθώς δεν κάνει σε κανέναν κακό, αφού αισθάνεται οικογένεια ακόμα και τους συναδέλφους του.

Ο Καρκίνος υφιστάμενος: Η καλή ή κακή απόδοση του συγκεκριμένου, οφείλεται κυρίως από τον τρόπο που θα του ζητηθεί κάτι ή την συμπεριφορά του συναδελφικού περιβάλλοντος απέναντι του. Κύριο ελάττωμα του, η έλλειψη δυναμικότητας. Λέων


Ο Λέων προϊστάμενος: Γεννημένος για ηγετική θέση, ξέρει να διοικεί άψογα ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Εκτιμά την δημιουργικότητα , την υπακοή σε όλες του τις ορισμένες φορές, υπερβολικές απαιτήσεις και όσους τον επαινούν. Ανταμείβει πάντα την καλή απόδοση.

Ο Λέων συνάδελφος: Φιλικός, ευχάριστος και δημοφιλής. Από τη μία είναι ικανός να αφήσει πίσω δικές του υποθέσεις, προκειμένου να βοηθήσει έναν αγαπημένο συνάδελφο και από την άλλη είναι ικανός να γυρίσει εναντίον του με κάθε τρόπο, αν εκείνος τον ξεπεράσει αποδοτικά. Του αρέσουν τα κομπλιμέντα και ο θαυμασμός.

Ο Λέων υφιστάμενος: Δημιουργικός, δυναμικός και παθιασμένος με ότι καταπιάνεται. Θέλει να είναι ο καλύτερος και κάνει τα πάντα προκειμένου να ακούσει επαίνους. Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του είναι η μικρή ανεκτικότητα που έχει σε επικρίσεις και υποδείξεις.Παρθένος


Ο Παρθένος προϊστάμενος: Τελειομανής, αγχωτικός και ιδιότροπος. Δεν θα είναι ποτέ απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των υπαλλήλων του αλλά και ποτέ δεν θα επιδείξει και αρχηγική αυταρχική συμπεριφορά απέναντι τους. Εκτιμά ιδιαίτερα την συνέπεια και την εργατικότητα.

Ο Παρθένος συνάδελφος: Εξυπηρετικός, ήσυχος, με καλούς τρόπους και καθόλου ανταγωνιστικός. Θα βοηθήσει ένα συνάδελφο σε οτιδήποτε κι αν του ζητήσει, κρίνει και καθοδηγεί τους άλλους και τη δουλειά τους αλλά δεν ανέχεται υποδείξεις για τις δικές του υποθέσεις.

Ο Παρθένος υφιστάμενος: Υπάκουος, συνεπής, εργατικός, τελειομανής. Δέχεται και ανταπεξέρχεται σε οποιαδήποτε επαγγελματική απαίτηση. Η τελειομανία του, ίσως είναι το μοναδικό ελάττωμα του, αφού σπαταλά περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται σε μία εργασία. Ζυγός


Ο Ζυγός προϊστάμενος: Πρόσχαρος, φιλικός, ήρεμος και πολύ δίκαιος στην αντιμετώπιση των υπαλλήλων του αλλά και ευθυνόφοβος. Ευγενικός και ιδιαίτερα διπλωμάτης στις παρατηρήσεις του, μπορεί να έρθει η απόλυση στον εργαζόμενο εκεί που δεν το περιμένει. Εκτιμά τους γαλήνιους και ισορροπημένους ανθρώπους, όπως και την προσεγμένη εμφάνιση.

Ο Ζυγός συνάδελφος: Ιδιαίτερα συμπαθητικός, χαμογελαστός, δημοφιλής και κοινωνικός. Έχει άριστες σχέσεις με όλους, αποφεύγει με όλες του τις δυνάμεις τις συναδελφικές αντιπαραθέσεις, Η τάση του να προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους, τον καθιστά διπρόσωπο.

Ο Ζυγός υφιστάμενος: Καλόβολος, ανεκτικός και δεκτικός. Συνεργάζεται άψογα και έχει πολύ καλούς τρόπους. Η τάση του να βρίσκει ψεύτικες δικαιολογίες, σε στιγμές τεμπελιάς του, είναι ένα από τα κύρια ελαττώματα του.Σκορπιός


Ο Σκορπιός προϊστάμενος: Ψυχρός και σκληρός, αλλά όσο περνάει ο καιρός και κερδίζει κάποιος την εμπιστοσύνη του, η συμπεριφορά του γίνεται όλο και καλύτερη. Αρέσκεται στο να περνάει από καθημερινά «τεστάκια» τους υπαλλήλους του, απεχθάνεται το ψέμα και δεν μπορεί να παραβλέψει οποιαδήποτε ανέντιμη ή επιφανειακή επαγγελματική συμπεριφορά.

Ο Σκορπιός συνάδελφος: Είναι σχετικά αφανής και ήσυχος, όμως στην ουσία είναι από τους πιο δυναμικούς. Προτιμά να κάνει τη δουλειά του και να κρατάει τυπικές συναδελφικές σχέσεις. Δύσκολα ανοίγεται, δεν θεωρείται ανταγωνιστικός αλλά αν κάποιος του φερθεί ανέντιμα, έχει σίγουρα κάτι «κρατημένο» να του καταλογίσει και να του κάνει κακό.  

Ο Σκορπιός υφιστάμενος: Εργατικός, παθιασμένος, δυναμικός και ικανός να μεταμορφωθεί σε ότι απαιτεί το επάγγελμα του. Ένα από τα κύρια ελατώμματα του είναι η αμφίβολη τιμιότητα του, αφού μπορεί να γίνει ο πιο έντιμος υπάλληλος, αλλά και ο πιο καταστροφικά άτιμος. Τοξότης


Ο Τοξότης προϊστάμενος: Αρέσκεται στο να εκτελείται η δουλειά του με κέφι, ενθουσιασμό και δυναμισμό. Βάζει υψηλούς στόχους και είναι πάντα αισιόδοξος. Απαιτητικός και φωνακλάς, όμως συγχωρεί και παραβλέπει εργασιακά λάθη, περισσότερο από τον καθένα.  

Ο Τοξότης συνάδελφος: Ιδιαίτερα ευχάριστος, δυναμικός και πρωτοπόρος. Είναι οξύθυμος και τσακώνεται συχνά, όμως όλοι τον συμπαθούν και με όλους τα πάει καλά. Δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για να στηριχτεί κάποιος πάνω του για μία δική του δουλειά, αφού δεν κρατάει πάντα τις υποσχέσεις του, παρόλο που τις εννοεί αρχικά.

Ο Τοξότης υφιστάμενος: Έξυπνος, γρήγορος, οραματικός, ενθουσιώδης και πολυπράγμων. Ένα κύριο ελάττωμα του είναι οι υποσχέσεις που δίνει για εργασίες που έχει αναλάβει, αφού πολλές φορές υπερεκτιμά τις δυνατότητές του.

Δες ποια είναι τα ιδανικά επαγγέλματα για τον Τοξότη  <<Αιγόκερως


Ο Αιγόκερως προϊστάμενος: Άψογος επαγγελματίας και μεγάλος δάσκαλος για τους υπαλλήλους του. Αυστηρός, απόλυτος, απότομος, απόμακρος και ορισμένες φορές εκμεταλλευτής. Εκτιμά την σκληρή εργατικότητα, την φιλοδοξία και τις ισχυρές αντοχές. Απεχθάνεται τις προχειροδουλειές και την ανυπακοή.

Ο Αιγόκερως συνάδελφος: Αντικοινωνικός, τυπικός και απορροφημένος και αφοσιωμένος στη δουλειά του. Δεν διστάζει να πατήσει στις πλάτες του οποιουδήποτε και να του κάνει κακό, προκειμένου να εκπληρώσει φιλοδοξίες. Εκτιμά αυτούς που τον βοηθούν, αλλά μόνο αν τους το έχει ζητήσει.

Ο Αιγόκερως υφιστάμενος: Πολύ εργατικός, αφοσιωμένος, συνεπής, πειθαρχημένος, δεν φοβάται τις υπερωρίες και αποδίδει άριστα στη δουλειά του. Το μοναδικό του ελάττωμα είναι η υπέρμετρη φιλοδοξία του, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στο να «δαγκώσει το χέρι που τον ταΐζει».
Υδροχόος


Ο Υδροχόος προϊστάμενος: Δεν έχει ποτέ ηγετική συμπεριφορά, σέβεται τα «θέλω» των υπαλλήλων του και επιδιώκει να είναι ίσος μαζί τους. Εκτιμά τις πρωτοπόρες και εξελικτικές ιδέες αλλά και τον αντίλογο. Είναι ιδιαίτερα ανεκτικός σε λάθη ή παρατυπίες αλλά δεν ανέχεται επαναλαμβανόμενες λανθασμένες συμπεριφορές ή τη στασιμότητα.

Ο Υδροχόος συνάδελφος: Ο πλέον δημοφιλής, φιλικός με όλους και πολύ συμπαθητικός συνάδελφος, που είναι ικανός να θυσιάσει δικές του αβάντες, για χάρη της κοινής εύνοιας εργαζομένων. Ιδιαίτερα έξυπνος για κάποιον που θέλει να τον ανταγωνιστεί.

Ο Υδροχόος υφιστάμενος: Έξυπνος, ικανός, με καταπληκτική και σωτήρια πρωτοπόρα σκέψη. Ένα από τα ελαττώματα του, είναι η συχνή επαναστατική του συμπεριφορά. 
Ιχθύς


Ο Ιχθύς προϊστάμενος: Συγκαταβατικός, εύκολος να χειριστείς αλλά δύσκολος στο να τον κατανοήσεις. Μπορεί να νευριάσει, να ξεσπάσει και να ηρεμήσει μέσα σε λίγα λεπτά. Εκτιμά τους ανθρώπους που θέλουν από μόνοι τους να τον βοηθήσουν ή ακόμα και να τον καθοδηγήσουν και μπορεί εύκολα να ξεγελαστεί, αφού ξεχνά και αφαιρείται εύκολα.

Ο Ιχθύς συνάδελφος: Είναι ήσυχος, γλυκός, όχι ιδιαίτερα ειλικρινής, ούτε και κοινωνικός αλλά δείχνοντας την αγάπη του για ανθρώπινη επικοινωνία. Νευριάζει  και πληγώνεται από ανέντιμες συμπεριφορές εύκολα. Δεν είναι άνθρωπος που κάποιος μπορεί να στηριχτεί για μία εργασία του, αφού είναι πολύ ξεχασιάρης και αναβλητικός.

Ο Ιχθύς υφιστάμενος: Δημιουργικός, υπάκουος και με ιδιαίτερη φαντασία. Κύρια ελαττώματα του η ασθενής μνήμη και η αφηρημάδα του.


 


oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X