Light: Πικάντικες, αρωματικές πατάτες

<p><span>Οι πιο νόστιμες πατάτες που έχετε δοκιμάσει!! Γίνονται πιο ωραίες από τηγανιτές αφού μένουν μέσα μαλακές και απ' έξω τραγανές.</span></p>
<p><span><strong><span>204 θερμίδες ανά μερίδα </span></strong></span></p>
<p><span><br /><span style="text-decoration: underline;">ΥΛΙΚΑ</span><span> (6 άτομα)</span><br /><span>6 μέτριες πατάτες</span><br /><span>3 κ.σ ελαιόλαδο</span><br /><span>1 κ.γ σπόρους μουστάρδας</span><br /><span>1-2 κ.γ κύμινο</span><br /><span>1/2 κ.γ πάπρικα</span><br /><span>1/2 κ.γ τσίλι σε νιφάδες</span><br /><span>1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη</span><br /><span>2 κ.σ χυμό λεμονιού</span><br /><span>αλάτι</span><br /><span>κόλιανδρο φρέσκο για γαρνίρισμα (προαιρετικά)</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline;"><span>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</span></span><br /></span></p>
<p>Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.</p>
<p>Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν αρκετά αλλά να κρατήσουν το σχήμα τους.</p>
<p>Τις στραγγίζουμε καλά και τις ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.</p>
<p>Τις απλώνουμε σε ένα ταψί του φούρνου και τις ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά.</p>
<p>Σερβίρουμε αφού τις πασπαλίσουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο. </p>
<p>lightsintages.blogspot.gr</p>
<p><span><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα